کنجکاوی بیشتر…
آزمون های آزمایشی
اگر برای شرکت در آزمون های آزمایشی دو دل هستید و نمیدانید که آیا واقعا این آزمون های آزمایشی کنکور تاثیری بر عملکرد شما دارند یا خیر در ادامه همراه ما باشید تا تمام نکات مربوط به بهترین آزمون آزمایشی را برای شما بررسی کنیم و دسته بندی از آنها را در اختیارتان قرار دهیم تا بتوانید با درنظر گرفتن آنها بهترین تصمیم را بگیرید و بهترین عملکرد را از خود نشان دهید.
ویدئو آزمون های آزمایشی
مسائل مربوط به آزمون آزمایشی
هر چیزی که شما باید در رابطه با آزمون های آزمایشی بدانید در سه دسته تقسیم میشود که این سه دسته بندی شامل موارد زیر میشود:
- مسائلی که باید قبل از آزمون بدانید که دوتا موضوع است.
- مسائلی که باید حین آزمون بدانید که شامل سه تا مورد است.
- مسائلی که باید بعد آزمون بدانید که 5 مورد را شامل میشود.
خب همانطورکه مشاهده میکنید، کارهای مربوط به بعد از آزمون در مقایسه با دو دسته دیگر بیشتر است؛ به عبارتی میتوان گفت مهمترین کار در بحث مشاوره کنکور و چیزی که باعث میشود دانش آموز پیشرفت کند، کارهای بعد از آزمون آزمایشی کنکور است که انجام میدهد.
چون خیلی از بچهها برنامه ریزی دارند، ساعت مطالعه خوب دارند، روش مطالعه هر درس را میدانند و در آزمون یا کنکور آزمایشی آنلاین نیز شرکت میکنند؛ ولی خب چیزی که باعث تمایز دانش آموزان میشود، بررسی آزمون و کارهایی که بعد از آزمون انجام میدهند است که خیلیها نسبت به این موضوع بی توجه هستند.
مسائل مربوط به قبل از آزمون های آزمایشی
همانطورکه در بحث مشاوره کنکور تجربی 1404 گفتیم مسائل قبل از آزمون های آزمایشی شامل 2 مورد است. اولین مورد این سوال است که آیا شرکت در آزمون ضروریه؟ درواقع باید فلسفه آزمون دادن را بدانید.
وقتی که بدانید دلیل آزمون دادن چیست، خب قاعدتا با یک دید بهتری در آزمونها شرکت خواهید کرد. ما در یک ویدیو به صورت اخصاصی در رابطه با این موضوع صحبت کردیم که میتوانید از آن استفاده کنید.
مورد دوم زمانی پیش میآید که شما به این نتیجه رسیدهاید که در آزمون شرکت کنید. در چنین شرایطی سوال پیش میاد براتون که کدام آزمون آزمایشی بهتره؟ که خب برای پاسخ به این سوال باید آزمونها را به تفکیک بررسی کرد و با توجه به ویژگیها، مزایا و معایبی که دارند بهترین آزمون آزمایشی برای کنکور 1404 را شناسایی کنید.
مسائل حین آزمون آزمایشی کنکور
مسائل حین آزمون های آزمایشی کنکور سه مورد مختلف است. شما در این موقعیت آزمون را ثبت نام کردهاید و در حین آزمونهایی که میدهید به مشکل برمیخورید؛ مثل چی؟
مثل اینکه سر جلسه آزمون استرس میگیرید و نمیدانید که آن را چگونه کنترل کنید و نگران هستید که سر جلسه آزمون نیز دچار چنین مشکلی شوید. این آزمون های آزمایشی تمرین خوبی به شمار می آیند که شما بتوانید به مرور استرس خود سر آزمون را کنترل کنید.
تکنیکهای مدیریت زمان مورد دومی است که میتوان آن را از جمله مسائل حین آزمون در نظر گرفت. خیلی از داوطلبها هستند که میتوانند به سوالات آزمون پاسخ دهند، اما وقتی که میان خونه میتوانند این کار را انجام دهند.
درواقع این افراد در تایم محدود آزمون نمیتوانند به سوالات پاسخ دهند. بنابراین شما باید تکنیکهای مدیریت زمان را یاد بگیرید تا بتوانید در تایم کم به سوالات ساده و متوسط پاسخ دهید. تکنیکهای ضربدر منها، تمرین این تکنیک، تمرین استراتژی بازگشت و … از جمله تکنیکهایی هستند که باید بلد باشید.
مورد آخر هنر آزمون دادن است. اینکه شما بتوانید سر جلسه آزمون با کمترین دانسته بهترین پاسخ را به سوالات بدهید. خیلی از افراد فکر میکنند که قرار است جادویی اتفاق بیفتد! نه.
خیلی از داوطلبان هستند که به اندازه تلاش و زحمتی که کشیدهاند نتیجه نمیگیرند و این خیلی بد است. حالا اگر شما هنر آزمون دادن را داشته باشید، میتوانید با تکنیکهای مخصوص لااقل به اندازهای که زحمت کشیدهاید نتیجه بگیرید.
مسائل بعد از آزمون آزمایشی
دسته سوم آزمون های آزمایشی که مشاور کنکور انسانی می بایست درباره آنها با شما صحبت کند، مسائل بعد از آزمون آزمایشی می باشد. 5 مورد در این دسته وجود دارد که اولیش این است که تحلیل آزمون چجوریه؟
اکثر مشاورها نیز میگویند که آزمون را تحلیل کنید، اما منظور از تحلیل آزمون چیست و چجوری باید انجام شه؟ من آزمون دادم پاسخنامشم دارم، الان باید چکاری انجام دهم؟ در یک ویدیو اختصاصا تحلیل آزمون را به صورت دقیق بررسی کردهایم که با مشاهده آن میتوانید به بهترین شکل این کار را انجام دهید.
تحلیل کارنامه آزمون مورد دوم است. من در یک آزمون شرکت میکنم، کارنامه آن را نیز میگیرم که مثلا نوشته تراز شما فلان است؛ اما تراز چیه اصلا. درصد شما فلانه، چجوری این درصد بدست آمده است؟
زیر گروه چیه؟ و عوامل مختلف دیگر که در کارنامه گنجانده شدهاند و شما باید در رابطه با آنها اطلاعات لازم و صحیحی را داشته باشید تا بتوانید روی آنها هدفگذاری کنید.
مورد بعدی نحوه محاسبه تراز آزمون است. در کارنامه آزمون اطلاعات مختلفی وجود دارد که یکی از آنها تراز است. اما تراز چجوری محاسبه میشود؟ این یک موضوع جدا میباشد که در یک ویدیو راجع به آن صحبت کردهایم.
مورد بعدی این است که خیلی از داوطلبها همه کارها را انجام میدهند، اما بازهم تراز پایینی دارند و نمیدانند که چجوری باید تراز خود را افزایش دهند. مورد آخر نیز به هدف گذاری برای آزمون مربوط میشود.
اینکه شما در آزمون شرکت کنید، اما هدفگذاری نکرده باشید ممکن است خیلی ضرر کنید و خیلی از چیزها را از دست بدهید و سر جلسه کنکور گنگ خواهید بود. باید گفت این هدفگذاری برای آزمون مکمل هنر آزمون دادن است و کنار یکدیگر باید قرار گیرند.
جمع بندی
همان طور که در بحث مشاوره کنکور ریاضی گفته شد، دانشآموزان باید به صورت هدفمند و با برنامه در آزمون آزمایشی مورد پسند خود شرکت کنند تا بهترین بازده را داشتهباشند و سیر تکاملی رسیدن به موفقیت را طی کنند.
آزمون های آزمایشی کنکور از مهمترین مواردی هستند که داوطلبان باید به آنها توجه کنند؛ چراکه اگر به آزمون آزمایشی توجه کامل داشته باشند و اصول مربوط به آنها را رعایت کنند، میتوانند تاثیر این کارها را در آزمون اصلی کنکور ببیند.
از همین رو ما در این مقاله صفر تا صد بهترین آزمون آزمایشی و دستههای مختلفی که دارد را بررسی کردیم تا با علم بر این اطلاعات بتوانید بهترین عملکرد را از خود نشان دهید!
سوالات متداول:
شما با شرکت در آزمون های آزمایشی علاوه بر آنکه با سوالات مختلفی آشنا میشوید، میتوانید جو کنکور را نیز برای خود بازسازی کنید و با این کار استرس خود را برای حضور در جلسه کاهش دهید.
آزمونهای آزمایشی کنکور انواع مختلفی دارند و توسط موسسات و آموزشگاههای مختلف برگزار میشوند که هرکدام ویژگی، مزایا و معایب مخصوص به خود را دارند که باید با بررسی آنها در نهایت بهترین تصمیم را بگیرید.
بدون شک بله؛ یکی از اهداف برگزاری این آزمونها همین هدف است. بنابراین شما پس از چندین مرتبه آزمون دادن و تکرار و تمرین میتوانید زمان خود را به خوبی مدیریت کنید و به بهترین شکل به حداکثر سوالات پاسخ دهید.
وحید باقری هستم، رتبه 751 کنکور سراسری سال 95 و مدیر وب سایت گروه مشاوره ای رابین. از سال 95 تمرکزم بر روی مباحث مشاوره ای و اصول موفقیت در کنکور بوده. تا اینکه در سال 98 پس از کسب تجربه و دانش ارزشمند تصمیم گرفتم ثمره اون رو با دیگران به اشتراک بذارم.