برنامه ریزی کنکور

برای آماده کردن یک نمونه برنامه ریزی کنکور مناسب و اصولی باید یکسری از نکات را درنظر گرفت، زیرا نحوه برنامه ریزی برای کنکور یکی از فاکتورهای اصلی موفقیت در آزمون سراسری محسوب می‌شود. پس اگر تصمیم دارید که برنامه ریزی کنکور 1403 را خودتان شخصا انجام دهید، حتما در ادامه همراه ما باشید تا با نکات لازم آشنا شوید. و در انتها pdf برنامه ریزی کنکور را دانلود و استفاده کنید.

ویدئو آموزش برنامه ریزی کنکور

مشاور کنکور
مشاور

وحید باقری

مدت زمان
مدت زمان

حدود 26دقیقه

برنامه ریزی کنکور رشته شما

برنامه ریزی کنکور تجربی
برنامه ریزی کنکور انسانی
برنامه ریزی کنکور ریاضی
برنامه ریزی تابستان کنکور
برنامه ریزی عید کنکور
برنامه ریزی کنکور افراد شاغل و متاهل

شرایط مشاوره و برنامه ریزی کنکور با گروه رابین

جدیدترین مقالات برنامه ریزی کنکور

اهمیت انتخاب منابع در برنامه ریزی برای کنکور

اولین موضوعی که باید درباره مشاوره کنکور به آن توجه داشت، انتخاب منابع است. این موضوع به‌ قدری اهمیت دارد که اگر شما بهترین برنامه ریزی کنکور را در اختیار داشته باشید، اما کتاب‌های تستی که دارید در سطح شما نباشند، نمی‌توانید موفق شوید.

شرایط مشاوره با گروه مشاوره ای رابین

پس لازم است که وضعیت و سطح خود در هر درس را بررسی کنید و سپس متناسب با آن بهترین منابع کنکور سراسری را تهیه کنید. حال برای آنکه کمکی در این راستا به شما کرده باشیم، منابع هر درس در هر رشته را در ویدیوهای جداگانه برای شما ضبط کرده‌ایم که می‌توانید با مشاهده آن‌ها بهترین منابع را انتخاب کنید.

اهمیت انتخاب منابع

چه مواردی در برنامه ریزی کنکور باید مشخص شود؟

مورد بعدی که در بحث مشاوره کنکور تجربی باید به آن پرداخته شود، این است که هنگام برنامه ریزی برای کنکور باید به پارامترهای مختلف و مهمی توجه کنید تا بتوانید پربازده‌ترین حالت ممکن را پیاده کنید و به نتیجه دلخواه خود برسید.

اولین مورد تاریخ است؛ یعنی شما باید مشخص کنید برنامه‌ای که می‌ریزید برای چه تاریخی است، آن تاریخ باید بالای برنامه شما قید شود. موضوع بعدی درس است.

شما برنامه‌ای که می‌ریزید برای روز شنبه است، اما حالا توی این تاریخ چه درس‌هایی را باید بخوانید؟ بعدش می‌رسیم به مبحث؛ مثلا اگر شما قراره روز شنبه دین و زندگی بخوانید، باید مشخص کنید که قرار است دین و زندگی کدام پایه و کدام درسش را مطالعه کنید.

ساعت مطالعه تشریحی و ساعت مطالعه تستی نیز باید در برنامه ریزی برای کنکور مشخص شود. حالا این یعنی چی؟ یعنی شما باید تو برنامه مشخص کنید که چند ساعت یا چند دقیقه قراره فقط مطالعه داشته باشید، یعنی درسنامه بخونید و چند دقیقه قراره فقط تست بزنید. این دو مورد نیز باید حتما در برنامه ریزی کنکوری مشخص شود.

چه مواردی در برنامه ریزی کنکور باید مشخص شود

استاندارد ساعت مطالعه دروس چه قدر است؟

سوالی که معمولا در جلسات مشاوره کنکور انسانی برای داوطلبان کنکور پیش می‌آید، این است که استاندارد ساعت مطالعه دروس چقدر است؟ باید گفت حالت استاندارد مطالعه هر درس معمولا 2 الی 3 ساعته و کمتر یا بیشتر از این مقدار توصیه نمی‌شود.

شرایط مشاوره با گروه مشاوره ای رابین

برای مثال فرض کنید که قرار است درس ریاضی را مطالعه کنید و تصمیم می‌گیرید 30 الی 45 دقیقه به آن اختصاص دهید. باید گفت این مقدار زمان برای مطالعه چنین درسی هیچ فایده‌ای ندارد، چون اگه شما بخواهید دوتا فرمول حفظ کنید و با آن دو فرمول دوتا تست هم بزنید، یک ساعت دو ساعت زمان میبره. بیشتر از 3 ساعت مطالعه نیز پیشنهاد نمی‌شود، چراکه شما باید در طی روز به درس‌هایی که دارید تنوع بدهید.

بعضی داوطلب‌ها هستند که به‌صورت بغچه‌ای درس می‌خوانند، یعنی چی؟ یعنی اینکه مثلا شخص تو یه روز فقط زیست می‌خواند؛ باید گفت ما همچین چیزی نداریم، زیرا وقتی شما ساعت مطالعه مربوط به یک درس را اینگونه افزایش می‌دهید، دیگر بازدهی لازم را نخواهید داشت و از آن درس زده خواهید شد. به همین دلیل توصیه می‌شود در برنامه ریزی برای کنکور 1403 به دروس تنوع بدهید و برای هرکدام نهایت 3 ساعت مطالعه را درنظر بگیرید.

استاندارد ساعت مطالعه دروس چه قدر است

اهمیت ضرایب دروس در روش برنامه ریزی کنکور

مورد بعدی که در بحث مشاوره کنکور ریاضی باید به آن توجه داشته باشید، اهمیت ضرایب کنکور 1403 است. شما باید هنگام برنامه ریزی برای کنکور به ضریب هر درس توجه داشته باشید و براساس اهمیتی که آن درس دارد، زمانی را به آن اختصاص دهید.

نکته‌ای که باید به آن اشاره کرد، این است که در کنکورهای قبل از 1402 بحث زیرگروه وجود داشت، یعنی شما باید بررسی می‌کردید که رشته موردعلاقه‌تان در کدام زیرگروه است و در آن زیر گروه به چه درصدهایی باید رسید.

حالا خوشبختانه یا متاسفانه بحث زیر گروه دیگه وجود ندارد و باید فقط با ضریب هر درس سروکار داشت؛ فارغ از آنکه قرار است در دانشگاه چه رشته‌ای را بخوانید.

حال اگر قصد دارید با ضرایب درس‌های رشته‌ی خود آشنا شوید تا بتوانید برنامه ریزی کنکور را انجام دهید، ما برای شما ویدیوهایی را با همین موضوع آماده کرده‌ایم که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.

اهمیت ضرایب دروس در برنامه ریزی کنکور

برنامه حجمی یا زمانی؟

دو اصطلاحی که هنگام یک برنامه ریزی خوب برای کنکور باید با آن‌ها آشنا باشید،  برنامه زمانی و برنامه حجمی است. برنامه زمانی همانطورکه از نامش برمی‌آید، اولویت با زمان است؛ یعنی چی؟ یعنی من در جدول برنامه ریزی کنکور مشخص می‌کنم که فردا یک ساعت زیست می‌خوانم، اما تعیین نمی‌کنم که زیست کدام پایه و چه درسی؛ مهم یک ساعت مطالعه زیست است.

شرایط مشاوره با گروه مشاوره ای رابین

برنامه حجمی چیه؟ در این برنامه ریزی کنکور اولویت با حجم یا مبحث درس است. مثلا مشخص می‌کنیم که فردا گفتار اول فصل اول زیست دهم باید مطالعه شود. به این مدل برنامه، برنامه حجمی کنکور گفته میشه.

اما در اصول برنامه ریزی کنکوری، کدام برنامه به دیگری ارجحیت دارد؟ برای آنکه به جواب این سوال برسیم، باید مثالی را بررسی کرد.

برای مثال تصور کنید که در برنامه زمانی مشخص کردید که 2 ساعت مطالعه داشته باشید و با این برنامه ریزی وقتی به 2 ساعت می‌رسید باید درس را هرجایی که هستید ول کنید و ممکن است حتی مبحث را تمام نکنید.

در برنامه حجمی چنین شرایطی وجود ندارد و شما باید حتما مبحثی که تعیین کردید را تمام کنید. پس می‌توان گفت برنامه حجمی نسبت به برنامه زمانی اولویت دارد.

برنامه حجمی یا زمانی

در هر وعده مطالعاتی چند تا تست بزنم؟

سوال دیگری که برای دانش‌آموزان زمان برنامه ریزی برای کنکور پیش می‌آید این است که طی روز باید چه تعداد تست زد؟ در پاسخ به این سوال باید گفت تعداد تستی که می‌زنید اصلا مهم نیست. مثلا فرض کنید من به‌عنوان مشاور در برنامه ریزی درسی برای کنکور براتون مشخص کردم که از فلان مبحث صد تست بزنید.

آن مبحث که براتون مشخص شده سخته و چالش برانگیز، از طرفی زمان شما برای آن درس و مبحثم محدود است پس نمی‌توانید صد تست را به‌درستی تحلیل کنید و پاسخ بدهید.

همین باعث می‌شود که صورت سوال را بخوانید و جواب را از روی پاسخنامه وارد کنید. بسیاری از دانش‌آموزان فکر می‌کنند که تنها با دیدن صورت سوال و پاسخ آن روی پاسخنامه همه چیز را متوجه شده‌اند، اما باید گفت این روش صحیح نیست، چون هدف شما که صد تست بوده الکی است و خودتان نیز می‌دانید که واقعا آن صد سوال را به‌درستی بررسی نکردید و نکات آن‌ها را نمی‌دانید.

پس تعداد تستی که می‌زنید مهم نیست و تعداد تستی که یاد می‌گیرید و می‌فهمید اهمیت دارد. مثلا من شروع می‌کنم به تست زدن می‌بینیم یک تست سخته، میرم از روی پاسخنامه‌ای که داره نگاه می‌کنم و ممکنه بازم متوجه نشوم، باز به درسنامه مراجعه می‌کنم تا ببینم چی بوده و بعد دوباره به سراغ تست می‌روم و تازه متوجه می‌شوم که تست چی بوده و چی می‌خواسته!

شاید توی یک ساعت بتوانید 10 تست را به این شکل بررسی کنید. این اتفاق خیلی بهتر از صد تستی که در بخش قبل اشاره کردیم است، زیرا شما آن ده تست را کامل یاد گرفتید و می‌توانید از چیزهایی که یاد گرفتید در مسیر موفقیت که کنکور باشه استفاده کنید. پس در نهایت باید گفت تعداد تستی که در خانه می‌زنید و زمانی که از شما می‌گیرد مهم نیست و شما باید تمرکز خود را روی یادگیری قرار دهید.

حالا چالش دیگری که ممکنه براتون پیش بیاد، اینه که مثلا من الان یک کتاب تست گرفتم و فلان مبحثش 60 تا تست داره، اما من رسیدم به 20 تاش جواب بدم، 40 تای دیگه چی میشه؟ ببینید شما تو سال کنکور قرار نیست یک مبحث را یک بار بخوانید و اگر اصول برنامه ریزی کنکور را رعایت کنید، هر مبحث چندین بار مرور خواهد شد و شما می‌توانید در دفعات بعد سوالاتی که پاسخ نداده‌اید را جواب بدهید.

در هر وعده مطالعاتی چندتا تست بزنم

زمان استراحت باید به چه صورت باشد؟

زمان استراحت باید به چه صورت باشه؟ فراموش نکنید که در برنامه ریزی درست برای کنکور حتما به موضوع استراحت نیز توجه داشته باشید و بهترین حالتی که وجود دارد، این است که به ازای هر نیم ساعت مطالعه 5 دقیقه استراحت کنید. اما خیلی از داوطلب‌ها این موضوع را اشتباه متوجه می‌شوند.

شرایط مشاوره با گروه مشاوره ای رابین

مثلا دانش‌آموزی داریم که غرق مطالعه‌ است، احساس خستگی نمی‌کند و تمام مبحث‌ها را متوجه می‌شود؛ اما نگاه به ساعت می‌کند و می‌بیند نیم ساعت شده و باید استراحت کند.

این اصلا منطقی نیست. اینکه اعلام می‌کنیم هر نیم ساعت مطالعه به 5 دقیقه استراحت نیاز دارد، منظورمان این نیست که حتما 30 دقیقه مطالعه داشته باشید و 5 دقیقه درس را ول کنید.

منظور از این روش این است که مثلا شما یک درسی را یک ساعت مطالعه کردید و الان احساس خستگی می‌کنید. یک ساعت معادل با دو تا نیم ساعت؛ پس شما باید پس از یک ساعت مطالعه 10 دقیقه استراحت داشته باشید.

نوع استراحت باید به این صورت باشد که شما هروقت احساس خستگی کردید استراحت کنید نه براساس نیم ساعت زمان! البته این نکته را درنظر داشته باشید که استراحت به معنای رفتن و گشتن در فضای مجازی نیست. بسیاری از داوطلب‌ها معتقدند که می‌توانند 5 دقیقه زمان استراحت را کنترل کنند، اما باید گفت در 90 درصد مواقع کنترل چنین چیزی غیرممکن است و یهو به خودتان می‌آیید و می‌بینید که نیم ساعت یک ساعت در فضای مجازی بوده‌اید.

از همین رو توصیه می‌شود پنج دقیقه استراحت را به خوردن میوه و آب اختصاص دهید و سراغ گوشی نروید.

زمان استراحت باید به چه صورت باشد

چه زمانی مطالعه کنیم بهتره؟

سوال دیگری که دانش‌آموزان هنگام برنامه ریزی برای کنکور با آن مواجه می‌شوند این است که چه زمانی باید مطالعه کنند. در پاسخ به این سوال ممکن است یکسری جمله‌ی کلیشه‌ای مانند اینکه صبح قدرت یادگیری بیشتر است پس صبح‌ها دروس سخت را مطالعه کنید را بشنوید.

اما باید گفت این موضوع درست نیست. هر فرد ساعت بیولوژیک مخصوص به خودش را دارد، یعنی یکی صبح قدرت یادگیری بالایی دارد یکی ظهر و یکی شب!

پس نمی‌توان یک نسخه واحد برای تمام افراد پیچید، خود شما نیز بعد یک مدت متوجه خواهید شد که چه ساعاتی از روز قدرت یادگیری بیشتری دارید و می‌توانید پس از آن این موضوع را در تنظیم برنامه ریزی اصولی برای کنکور خود لحاظ کنید. اما نکته‌ای وجود دارد که باید به آن اشاره کرد.

بسیاری از دانش‌آموزان ترجیح می‌دهند که شب‌ها وقتی آرامش وجود دارد مطالعه داشته باشند و پس از مدتی دچار شب بیداری می‌شوند؛ اما کنکور صبح برگزار می‌شود و اگر شما یک سال تمام شب‌ها بیدار بمانید قطعا روز کنکور اذیت خواهید شد.

به همین دلیل توصیه می‌شود برنامه ریزی تست زنی کنکور را به گونه‌ای انجام دهید که به خواب شبتان لطمه‌ای وارد نشود.

چه زمانی مطالعه کنیم

برنامه ریزی برای کنکور باید انعطاف داشته باشد

برنامه ریزی برای کنکور باید انعطاف‌‌پذیر باشد؛ دقت داشته باشید که اگر شما بهترین برنامه را نیز بریزید بازهم امکان رخ دادن یک اتفاق که برنامه را بهم بزند وجود دارد، مثلا مریض شوید یا معملتان یک امتحان پیشبینی نشده بگیرد.

شرایط مشاوره با گروه مشاوره ای رابین

پس شما باید همیشه این نکته را درنظر بگیرید که برنامه کنکورتان به صورت صد درصد اجرا نمی‌شود و بخشی از آن می‌ماند.

بنابراین شما باید یکسری تایم‌های جبرانی در برنامه ریزی برای کنکور خود درنظر بگیرید. روز جمعه را همیشه خالی بگذارید و برای آن برنامه‌ای نداشته باشید. یکی از فایده‌های خالی گذاشتن روز جمعه جبران همین عقب افتادگی‌هایی است که به آن اشاره کردیم؛ اما این کار فواید دیگری نیز دارد.

برای مثال اگر شما در آزمون آزمایشی شرکت کنید، می‌توانید روز جمعه خود را به بررسی آزمون و نتیجه‌ی آن اختصاص دهید. اما اگر آزمونی نداده بودید و نباید چیزی را تحلیل و بررسی می‌کردید، زمان خالی روز جمعه خود را به استراحت و تفریح اختصاص دهید.

دقت داشته باشید که اگر استراحت و تفریح در برنامه وجود نداشته باشد، بعد از مدتی خسته خواهید شد و دیگر نمی‌توانید با قدرت ادامه دهید.

برنامه کنکور باید انعطاف داشته باشد

هماهنگی برنامه مدرسه با برنامه کنکوری

چالش دیگه‌ای که برخی از داوطلبان کنکور با آن روبرو می‌شوند، هماهنگی برنامه مدرسه با برنامه ریزی درسی برای کنکور است. مثلا فرض کنید که شما در حال پیش رفتن با یک برنامه راهبردی خاصی هستید و در مدرسه یکسری از درس‌ها که تدریس می‌شوند جلوتر یا عقب‌تر باشند. در چنین موقعیتی باید چه کاری انجام داد؟

مسلما بهترین کاری که می‌توانید انجام دهید، اولویت‌بندی است؛ یا برنامه مدرسه باید اولویتتان باشد یا برنامه ریزی کنکور! اولیت شما باید برنامه مدرسه‌تان باشد، حالا مدرسه برنامه چجوری باید باشد؟

شما باید درس هر روز را همان روز مطالعه کنید. مثلا از مدرسه برمی‌گردید، ناهار می‌خورید، استراحت می‌کنید و درس همان روز را می‌خوانید. معمولا این کار از شما 2 الی 3 ساعت زمان می‌گیرد.

اما اگر این کار را انجام ندهید و بگذارید همان درس را شب جلسه بعد بخوانید، اتفاقی که می‌افتد این است که همه چیز را فراموش می‌کنید و باید زمان بیشتری صرف کنید. بعد برنامه مدرسه به سراغ برنامه راهبردی و آزمون بروید.

هماهنگی برنامه مدرسه با برنامه کنکور

ربات برنامه ریزی تست زنی کنکور

یکسری از دانش‌آموزان از ربات برنامه ریزی واسه کنکور سوال می‌پرسند که باید گفت در حال حاضر رباتی وجود ندارد که متناسب با نیازهای شما برنامه ریزی جامع کنکور را در اختیار شما قرار دهد؛ هنوز چنین ربات هوشمندی آماده نشده است و نتیجه‌ای که می‌گیریم این است که برنامه مطالعه کنکور را یا خودتان انجام دهید یا آن را به یک مشاور بسپارید.

ربات برنامه ریزی کنکور

ساعت مطالعه تون رو ثبت کنید

بسیاری از افراد فکر می‌کنند که اگر برنامه مطالعاتی کنکور خوبی در اختیار داشته‌ باشند، دیگر کار تمام است و موفق می‌شوند؛ درحالی که باید گفت این چنین نیست و شما باید کارهای دیگری مانند ثبت ساعت مطالعه خود را نیز انجام دهید.

شرایط مشاوره با گروه مشاوره ای رابین

موسسه رابین فرمی را در اختیار داوطلبان قرار می‌دهد تحت عنوان فرم گزارش کار و بچه‌هایی که از این موسسه مشاوره می‌گیرند باید هرشب این گزارش را برای ما ارسال کنند و بگویند از هر درس چه مبحثی را مطالعه کرده‌اند و چه تعداد تست زده‌اند.

فرم گزارش کار رابین

کارنامه ساعت مطالعه رابین

اگر دانش‌آموز این کار را انجام دهد، در ادامه ما کارنامه‌ای به نام کارنامه ساعت مطالعه را به شخص می‌دهیم که می‌توان در یک نگاه متوجه شد دانش آموز از زمان خود چگونه استفاده کرده است. نموداری از این اطلاعات نیز در اختیار شخص قرار می‌گیرد تا بتواند عملکرد خود را تحلیل کند.

این نمودار کمک می‌کند تا شخص ساعت مطالعه و ساعت تست زدن خود را نیز به‌درستی تنظیم کند؛ زیرا طبق بررسی‌های صورت گرفته بسیاری از داوطلبان بیشتر زمان خود را به مطالعه اختصاص می‌دهند و تایم کمی تست می‌زنند که این موضوع به ضرر دانش آموز خواهد بود. پس نوشتن گزارش کار و رسم این نمودار ضروری است و توصیه می‌شود نسبت به آن بی توجه نباشید.

کارنامه ساعت مطالعه رابین

اصول برنامه ریزی کنکور براساس رشته شما

تابه‌اینجا نکات کلی مربوط به برنامه ریزی کنکور را بررسی کردیم، اما روی سایت سه ویدیو برنامه ریزی کنکور تجربی، برنامه ریزی کنکور انسانی و برنامه ریزی کنکور ریاضی وجود دارد؛ که ما در آن‌ها برنامه‌ریزی هر رشته را به‌صورت تخصصی انجام داده‌ایم که شما می‌توانید براساس رشته خود یک نمونه برنامه ریزی کنکور را مشاهده کنید تا بتوانید با کمک آن و با توجه به شرایطی که دارید بهترین برنامه ریزی کنکور را برای خود تنظیم کنید.

برنامه ریزی کنکور براساس رشته شما

برنامه ریزی برای کنکور براساس شرایط

گاهی‌اوقات برنامه ریزی براساس شرایطی است که دارید؛ برای مثال اگر شما شاغل یا متاهل هستید می بایست ویدئو برنامه ریزی کنکور برای افراد شاغل را مشاهده کنید.

شرایط مشاوره با گروه مشاوره ای رابین

یا برای مثال یک وقتی است شما تو تعطیلات تابستان هستید و می‌خواهید بدانید که برنامه ریزی تابستان برای کنکور را چگونه انجام دهید که ویدیویی برای این موضوع نیز داریم.

همچنین برای عید نوروز که دوران طلایی محسوب می‌شود نیز نمونه برنامه ریزی کنکور را آماده کرده‌ایم که می‌توانید مشاهده کنید و اطلاعات لازم را به دست آورید.

برنامه ریزی کنکور براساس شرایط

برای برنامه مطالعاتی کنکور مشاور بگیرم؟

سوالی که خیلی از داوطلبان می‌پرسند این است که آیا مشاور بگیریم یا خیر؟ الان فقط از لحاظ برنامه ریزی بررسی خواهیم کرد. در برنامه ریزی کنکور 1403 دو آیتم دخیل است؛ یکی علم یکی وقت. شما برای آنکه بتوانید بهترین برنامه ریزی کنکور را انجام دهید، باید اول علمش را داشته باشید و دوم اینکه باید وقتش را داشته باشید؛ چراکه رعایت اصول برنامه ریزی کنکوری چند ساعتی از شما زمان می‌گیرد.

حالا اگر شما در سال کنکورتان علم و وقتش را دارید می‌توانید خودتان برنامه ریزی را انجام دهید و مشاور نگیرید. حالت دیگر این است که شما علمش را دارید اما وقتش را نه؛ یعنی جزئیات را می‌دانید اما زمان کافی ندارید و ترجیح می‌دهید روز خالی خود را به کار دیگری اختصاص دهید که در این حالت توصیه می‌شود مشاور بگیرید. البته زمانی که شما علم برنامه ریزی داشته باشید، می‌توانید به راحتی تشخیص دهید که مشاور برنامه استاندارد به شما می‌دهد یا خیر!

حالت سوم مربوط به زمانی می‌شود که وقت برنامه ریزی دارید اما علمش را نه؛ خب اگر علمش را ندارید پیشنهاد می‏شود ویدیوی مربوط به نحوه برنامه ریزی کنکور رشته خود را ببینید تا یکسری اطلاعات به دست آورید سپس با علمی که به دست آوردید و زمانی که در اختیار دارید، می‌توانید بدون نیاز به مشاور برنامه ریزی را انجام دهید. اما اگر فرصت کسب اطلاعات را نیز ندارید حتما مشاور بگیرید.

حالت آخر نیز حالتی می‌شود که شما نه وقت و نه علمش را دارید که پیشنهاد می‌شود این شخص حتما مشاور بگیرد تا فردی که علم و زمان این کار را دارد برنامه ریزی کنکور 1403 را انجام دهد.

مشاور بگیرم؟

داشتن بهترین برنامه ریزی کنکور، ضامن موفقیت شما نیست!

ببینید داشتن بهترین برنامه ریزی برای کنکور خالی ضامن موفقیت شما نیست؛ یعنی فکر نکنید که اگر شما از فلان مشاور برنامه بگیرید دیگه کار تمام است و رتبه برتر می‌شوید. این طرز فکر اصلا درست نیست و برنامه یکی از فاکتورهای موفق شدن به شمار می‌آید. اجزای دیگری در موفق شدن شما تاثیر دارند که  این اجزا عبارتند از:

  • انتخاب منبع
  • برنامه ریزی
  • عمل به برنامه
  • ثبت گزارش
  • روش صحیح مطالعه
  • شرکت در آزمون
  • مهارت‌های آزمون دادن
  • تحلیل کارنامه
  • تحلیل آزمون

این موارد همگی باید موردتوجه قرار گیرند تا شما بتوانید در نهایت در آزمون کنکور نتیجه موردنظر خود را بگیرید.

داشتن برنامه کنکور ضامن موفقیت نیست

جمع بندی

تنظیم درست یک نمونه برنامه ریزی برای کنکور یکی از فاکتورهای موثر در موفقیت است؛ اما چگونگی برنامه ریزی کنکور به سادگی که فکر می‌کنید نیست و باید به فاکتورهای مختلفی توجه داشت تا یک برنامه مناسب و اصولی تنظیم کرد.

شرایط مشاوره با گروه مشاوره ای رابین

از همین رو ما در این مقاله به مهم‌ترین فاکتورهایی که باید هنگام برنامه ریزی کنکور رتبه های برتر به آن‌ها توجه داشته باشید اشاره کردیم تا بتوانید با درنظر گرفتن آن‌ها با نحوه برنامه ریزی برای کنکور بهتر آشنا شوید.

سوالات متداول

خیر؛ برای موفق شدن در آزمون کنکور باید به فاکتورهای بسیاری توجه داشت که یکی از آن‌ها برنامه ریزی درست است؛ اما این بدان معنا نیست که با دریافت یک برنامه از بهترین مشاور به‌طور صد درصد موفق شوید.

تا به امروز هیچ رباتی به این درجه از هوشمندی که بتواند یک برنامه با توجه با نیازهای شما ارائه کند ساخته نشده است؛ از همین رو روش پیشنهاد شده‌ای نیست.

در برنامه ریزی حجمی ملاک حجم و مبحثی است که برای مطالعه مشخص می‌شود؛ از همین رو بیشتر مشاوران این روش برنامه ریزی را مناسب می‌دانند.