چگونه در کنکور موفق شویم؟

در این مقاله و ویدئو قصد داریم به مهم ترین سوال داوطلبان کنکور یعنی: چگونه در کنکور موفق شویم؟ پاسخ دهیم. اگر به شغل های مختلفی نگاهی بی اندازیم متوجه می شویم که در تمامی مشاغل، ابزارهایی برای راحت تر شدن و سرعت بخشیدن به کار وجود دارد.

سال کنکور، سال بسیار سختی می باشد، قطعا برای موفقیت در کنکور نیز شما هم باید از ابزارهایی مخصوص استفاده کنید. در این ویدئو درباره ابزارهای موفقیت در کنکور سراسری صحبت کرده ایم.

ویدئو رو تا انتها ببینید، جواب بسیاری از سوالات خود را خواهید گرفت. چنانچه بعد از دیدن ویدئو همچنان سوالی ذهنتان را مشغول کرده بود حتما برامون کامنت بذارین. مشاوران گروه مشاوره رابین در سریع ترین زمان ممکن به سوالات شما پاسخ میدهند.

بعد از اینکه کامنت شما پاسخ داده شود از طریق پیامک به شما اطلاع رسانی خواهد شد.

ویدئو راه موفقیت در کنکور

مشاور کنکور
مشاور

وحید باقری

مدت زمان
مدت زمان

حدود 20 دقیقه

ابزارهای مورد نیاز برای موفقیت در کنکور

مثلا وقتی تصمیم به کوه‌نوردی یک مسیر سخت می‌گیرید، به شما گفته می‌شود که تجهیزات مخصوصی را حتما باید با خودتان ببرید، زیرا بدون تجهیزات نمی‌توانید به جایی برسید.

در سال کنکور نیز داستان به همین شکل است و شما باید از یکسری تجهیزات و ابزارها استفاده کنید تا بتوانید نسبت به رقبا خودتان را جلو بی‌اندازید. حالا این ابزارها چه مواردی هستند؟

ابزار های مورد نیاز برای موفقیت در کنکور

ناظر دوم شما کیست؟

اولین ابزار «ناظر دوم» است که به آن second observer نیز می‌گویند. شما اگر کلاس زبان رفته باشید و با این قضیه برخورد داشته باشید، می‌بینید افرادی که تازه تصمیم دارند که معلم زبان شوند، باید observe کنند، یعنی سر کلاس یک استاد دیگر بنشینند و یاد بگیرند و ببینند استاد دیگر به چه نکاتی توجه می‏کند و چه کاری انجام می‌دهد تا این افراد نیز در تدریس‌شان از آن نکات استفاده کنند.

موضوع second observer یا ناظر دوم این است که شما یک نفر را داشته باشید که از بیرون شما را ببیند و به شما فیدبک بدهد. مثلا شما قهرمان‌های المپیک رو که ببینید، مشاهده خواهید کرد که مثلا یک فردی چند دوره قهرمان المپیک شده است، ولی همچنان مربی دارد؛ یعنی به این شکل نیست که فرد بگویید نه من بلد هستم و تجربه‌شو دارم یا سابقشو دارم؛ نه به این شکل نیست.

همه‌ی افراد زمانی که می‌خواهند به یک مسیر سخت وارد شوند، نیاز به یک شخصی دارند که مدام نقاط ضعف و قدرت‌شان را بگوید، به این شخص ناظر دوم می‌گوییم، حالا این فرد می‌تواند مشاور کنکور باشه، می‌تواند پدر باشه، مادر باشه، یک دوست باشه، برادر بزرگتر، خواهر بزرگتر، یکی که در جریان کارهای آموزشی ما باشه و بتونیم باهاش صحبت کنیم. این فرد ناظر دوم می‌شود.

ناظر دوم شما کیست

چرا باید ناظر دوم داشته باشیم؟

حالا چرا می‌گوییم وجود ناظر دوم ضروری است؟ چرا می‌گوییم حتما یک نفر داشته باشیم که این فیدبک‌ها را به ما بدهد؟ ببینید قطعا این تجربه برای شما هم پیش آمده که برای اولین بار صدای خودتان‌ را می‏شنوید، حالا در موقعیتی که مثلا یه رکوردی بوده صدای شما را ضبط کرده یا مثلا یک وویسی گرفتید، می‌بینید صدا خیلی فرق دارد، از نظر خود شما صدا بد بوده است.

ولی واقعیت این است که صدا، صدای واقعی شما بوده و همه‌ی آدم‌ها تا آن روز صدای شما را به آن شکل داشتند می‌شنیدند و باید بگوییم یک وقت‌هایی که از درون به خودمان نگاه می‌کنیم، خیلی از حقایق را درک نمی‌کنیم، ولی وقتی یک نفر از بیرون به ما نگاه می‌کند، همه‌ی واقعیت‌ها را ‌میتواند مشاهده کند؛ بنابراین لازم است که یک شخصی باشد تا به ما فیدبک بدهد.

چرا باید ناظر دوم داشته باشم

برنامه هفتگی مطالعاتی کنکور

ابزار بعدی داشتن برنامه هفتگی است. همه‌ی ما باید در سال کنکورمان یک برنامه هفتگی داشته باشیم. این برنامه هفتگی چه کمکی به ما می‌کند؟ باید گفت وقتی برنامه هفتگی داشته باشید، روز هر درس را می‌دانید و می‌دانید که هر درس برای چه روزی است.

مثلا من الان دقیقا می‌دانم این دانش آموز علوم فنون ادبی را باید روزهای یکشنبه، سه‌شنبه و پنجشنبه بخوانید. می‌دانم ساعت مطالعه هر درس به چه صورت است. مثلا دین و زندگی دوازدهم اگر قرار است در این هفته خوانده شود، یک ساعت باید برای وقت گذاشته شود.

ساعت مطالعه هر روز برای ما مشخص است، مثلا روز دوشنبه من چند ساعت باید درس بخونم؟ برنامه رو نگاه می‌کنم و می‌گم اقا 5 تا درس است و  هرکدام یک ساعت. من روز دوشنبه پنج ساعت باید برای برنامه‌ا‌م وقت درنظر بگیرم.

برنامه هفتگی مطالعاتی

داشتن برنامه هفتگی چه کمکی میکند؟

حالا این برنامه به چه دردی می‌خورد؟ چه کمکی به من می‌کند؟ اصلا اگر آن را نداشته باشم چه می‌شود؟ ببینید وقتی برنامه داشته باشید، دیگه سردرگم نیستید، دیگه اینجوری نیستید که اول صبح تازه بخواهید تصمیم بگیرید چه مباحثی را بخوانید؛ نه. از یک هفته قبل می‌دانید برنامه‌ی هر روز به چه صورت است و یک نظم ذهنی پیدا می‌کنید.

مورد بعدی این است که مباحث را اصولی پیش می‌برید، شما وقتی یک برنامه را تدوین میکنید و می‌نویسید به خیلی چیزها دقت می‌کنید. مثلا می‌بینید پیش نیاز مبحث‌ها به چه صورت است، اما وقتی بخواهید همان روز تصمیم‌گیری کنید، معمولا در بلند مدت این اتفاق نخواهد افتاد و اصولی پیش نخواهد رفت.

یک چیزی که خیلی مهم است، این است که شما وقتی برنامه داشته باشید، گفتم دیگر خیلی شما درگیر موضوعات حاشیه‌ای نخواهد شد و تمرکز شما فقط برای درس خواندن می‌شود و همین موضوع باعث می‌شود که ساعت مطالعه‌ شما برای درس خواندن روزبه‌روز بیشتر شود و هیچ وقت افت ساعت مطالعه را تجربه نکنید.

داشتن برنامه هفتگی چه کمکی میکند

برنامه روزانه مطالعاتی

مورد بعدی برنامه روزانه است. این برنامه هفتگی علیرغم اینکه کلی خوبی برای ما دارد، یکسری ضعف‌ها هم دارد که در کنار یک برنامه دیگر به اسم برنامه روزانه باید پوشش داده شود.

مورد اول درس هر روزه که حالا این در برنامه هفتگی هم بود. الان در برنامه روزانه مثلا برای روز دوشنبه است من در یک نگاه متوجه می‌شوم که این دانش آموز  باید ادبیات، عربی، ریاضی و آمار و فلسفه بخواند و مورد بعدی مبحثی است که باید بخواند. آقا من باید ادبیات بخوانم در روز دوشنبه. خب چه مبحثی بخوانم؟ این باید کاملا مشخص شده باشه که الان تو این برنامه می‌بینیم که ادبیات یازدهم درس هشتم را باید مطالعه کنیم.

مورد بعدی این است که آقا من باید بدانم از چه منبعی باید این درس را بخونم؟ باید مثلا درسنامه کتاب کنکور کمک درسی را بخوانم؟ باید مثلا ویدیو آموزشی ببینم؟ جزوه استاد کنکوری را بخوانم؟ منبع را هم باید در برنامه روزانه مشخص کنید.

مورد آخر که از همه مهمتره، این است که آقا مثلا اگه قراره من ادبیات بخوانم، اوکی در برنامه هفتگی مشخص کردم یک ساعت، حالا باید مشخص کنم چقدر از درس را تشریحی بخوانم و چقدر از آن را تست بزنم که این موضوع هم شما تو برنامه روزانه میتوانید بگنجانید.

برنامه روزانه مطالعاتی

برنامه روزانه چه کمکی به روند برنامه ریزی میکند؟

حالا برنامه روزانه به چه دردی می‌خورد؟ دقیقا اون فایده‌هایی که دمورد برنامه هفتگی گفتیم، درمورد برنامه روزانه‌ام وجود دارد و این دوتا مکمل یکدیگر هستند، یعنی اگر شما برنامه هفتگی و روزانه داشته باشید، دیگر سردرگم نیستید، مباحث خودتان را اصولی پیش می‌برید و ساعت مطالعه‌ شما همیشه بالا است.

داشتن برنامه ریزی روزانه به چه دردی میخوره

چهارمین ابزار موفقیت در کنکور: کارنامه ساعت مطالعه

حالا تموم شد؟ صرفا اینکه من یک برنامه داشته باشم، قطعا می‌توانم در کنکور نتیجه بگیرم؟ نه. شما باید اون مطالعه‌ای که دارید را ثبت کنید. به چه صورت؟ ما یک کارنامه‌ای رو برای بچه‌ها صادر می‌کنیم آخر هر روز به اسم کارنامه ساعت مطالعه که الان در این کارنامه، ستون سطر آخرش را که زده مجموع بررسی می‌کنم.

با یک نگاه متوجه می‌شوم که این دانش‌آموز در روز یکشنبه 90 تا تست درست زده، 15 تا غلط و 16 تا هم نتوانسته جواب بدهد.

در کل در یک روز 121 تست زده و ساعت مطالعه تشریحی یعنی اون چیزی که وقت گذاشته خوانده، چهار ساعت بوده و اون تایمی که تمرین حل کرده و تست زده که ساعت مطالعه تستی‌ا‌ش بوده، 3 و نیم ساعت بوده که سر جمع 7 و نیم ساعت این شخص برای مطالعه‌اش وقت گذاشته است.

همان‌طورکه مشاهده می‏کنید من کلی اطلاعات گرفتم. از این مهمتر، اینجا کلی عدد وجود دارد که ممکن است آنالیز کردن آن‌ها و  بررسی کردنشان سخت‏ باشد، ولی نمودارهایی هستند که در قسمت دوم وجود دارند. من الان در یک نگاه توازن تستی و تشریحی خوندن این دانش‌آموز را می‌توانم متوجه شوم.

می‌بینم که این دانش آموز 47 درصد وقتش را تست زده، 53 درصد را تشریحی کار کرده که حالا با اقماض درنظر بگیریم، 50 درصد تشریحی و 50 درصد تست می‌شود که می‏شود گفت روند خوبی داشته است.

حالا نمودار دیگر که داریم نشان‏دهنده توازن اختصاصی و عمومی است. این دانش آموز چقدر از وقتش را دارد به عمومی خوندن اختصاص می‏دهد؟ چقدر از وقتش را دارد به اختصاصی خواندن اختصاص می‌دهد که میبینیم 60 درصد وقتش را دارد اختصاصی می‌خواند و 40 درصد را عمومی.

مورد دیگر نمودار میله‌ای است که حالا این در برنامه ساعت مطالعه هفتگی بیشتر می‏تواند به شما کمک کند. چرا؟ چون در یک هفته شما همه درس‌ها را خواندی و اینجا می‌توانی باهم مقایسه کنید کدوم درس‌ها را بیشتر خواندی و درس را کمتر خواندی، ولی در یک روز هم کاملا مشخص است؛ مثلا درسی مثل روانشناسی را بیشتر از بقیه درس‌ها این دانش آموز مطالعه کرده است.

حالا شاید به نظرتان بیاید که مثلا اگر این موارد را نداشته باشیم، اگر این نمودارها  را نشناسیم، نتوانیم برای خودمان رسم کنیم، اگر نیاییم روند مطالعاتی خودمان را بررسی کنیم، مگر اتفاق خاصی میفتد؟ بله. در ادامه بررسی خواهیم کرد.

کارنامه ساعت مطالعه گروه مشاوره ای رابین

اهمیت آزمون دادن در سال کنکور

مورد بعدی اهمیت آزمون دادن است؛ اقا من با یک برنامه‌ای با یک ساعت مطالعه‌ای با یک روشی پیش میروم و یک نتیجه‌ای هم می‌گیرم. اگر آن نتیجه را نیایم بهبود بدهم، همان نتیجه هم تو کنکور می‌گیریم. اینجا اهمیت آزمون مشخص می‌شود.

شما باید در آزمون شرکت کنید، حالا تا چه اتفاقی بیفتد؟ تا نقاط ضعف و قوت خودتان را مشخص کنید. اینجا من نوشتم، اره‌ت را تیز کن. یک داستانی است که شما هم احتمالا شنیدید.

یک بنده خدایی بوده که کارش این بوده است که درخت‌ها را قطع کند. اون اره‌ای که داشته مثلا روز اول سی تا درخت را قطع می‌کرده، روز بعدی مثلا تایم بیشتری می‌ذاشته، سی و دوتا.

روز بعدی یک مقدار بیشتر می‌شده تا به یک جایی می‌رسد که به جای اینکه هرچقدر تایم بیشتری می‌گذارد درخت بیشتری قطع کنه، مشاهده می‌کند که مدام تعداد درخت‌ها کم می‌شود، تایم بیشتری می‌گذارد، اما تعداد درخت کمتری قطع می‌کند و خیلی شاکی بوده است.

یک نفر به این اقا می‏گوید که این اره‌ای که شما دارید را تیزش کردی؟ چند وقت یکبار باید این اره را تیز کنی. داستان این است که شما وقتی مطالعه می‌کنی، چندوقت‌یکبار بیا روند خودت هم بررسی کنید.

ببینید با این روشی که دارید درس می‌خوانید، وضعیتتان به چه صورت است. خب این نیازمند آزمون دادن است، وقتی آزمون بدهید نقطه ضعف و قدرتتان کاملا مشخص می‏شود.

اهمیت آزمون دادن در سال کنکور

چرا باید در سال کنکور آزمون بدم؟

حالا موضوعی که می‌خواهم بهش توجه کنید این است که شما هرچقدر تعداد آزمون بیشتری شرکت کنید، شناختتان از خودتان بیشتر می‌شود و نتایج بهتری کسب می‌کنید. اینو چرا میگم؟

اگه موسسات کنکوری را بررسی کنید، آن‌هایی که آزمون آزمایشی برگزار می‏کنند، می‌بینید افرادی که در آزمون‌هایی شرکت میکنند که فاصله برگزاری‌شان کمتر است، مثلا آزمون‌ها دو هفته یکبار نسبت به موسساتی که فاصله‌شان بیشتر است، مثلا سه هفته یکبار ماهی یکبار یا دو ماه یکباره، نتایج بهتری می‏‌گیرند.

موسساتی مثل قلمچی و گاج دو هفته یکبار آزمون‌هایشان را برگزار می‌کنند، رتبه‌هایی که از این آزمون‏ها می‌آید بیرون، نسبت به سایر موسسه‌ها خیلی بیشتر است.

حالا کاری که ما انجام می‌دهیم این است که هر هفته از بچه‌ها آزمون می‌گیریم. حالا مزیتی که نسبت به بقیه موسسه‌ها دارد به چه صورت است؟

بقیه موسسات یک برنامه راهبردی دارند که از اول سال تا آخر سال مشخص شده و از یک جایی به بعد، پیشروی آزمون‏ها خیلی سریع می‏شود، یعنی خیلی سریع از مباحث آزمون جا می‌مانند.

حالا مبحثی که نرسیدی بخوانی و بری سر جلسه آزمون چه اتفاقی برای شما میفتد؟ طبیعتا نمی‌توانی به خیلی از سوالات جواب بدهید، درصدهای پایینی کسب می‌کنید، تراز پاییینی میارید و همین باعث ناامیدی‌ شما می‌شود.

ولی آزمون‌هایی که ما می‌گیریم دقیقا مطابق با برنامه‌ای است که به شما داده می‌شود و برنامه هرکسی مخصوص به خودش است که اون برنامه را میخوانید و آزمون می‌دهید. اگر مباحث را نرسیده باشید بخوانید، خب آزمون از آن مباحث سوال نمی‌آید و این باعث می‌شود شما یک فیدبک خیلی خوبی از عملکرد خودتان ببینید.

چرا باید آزمون بدم؟

کارنامه آزمون گروه مشاوره ای رابین

این نمونه کارنامه آزمون‌هایی است که برای بچه‌ها صادر می‌شود.

کارنامه آزمون گروه مشاوره ای رابین

کارنامه پیشرفت، ابزاری برای دوران بی انگیزگی کنکور

حالا موضوع دیگر که دوست دارم بهش توجه کنید، این است که در آبان ماه و آذر ماه و حالا دی ماه، اتفاقی که میفتد این است که خیلی از بچه‌ها بی‌انگیزه می‏شوند. الان که اول تابستان است یا مثلا اول مهر ماه، شما انرژی دارید و ساعت مطالعه‌تان بالا است.

ولی وقتی جلوتر می‌رود، می‌بینید خیلی پیشرفت محسوسی رو حس نمی‌کنید در آزمون‌ها، یواش یواش ناامید می‌شوید و اینکه آن تایم هم نمی‌دانید که اقا من چند درصد مطالب را خواندم؟ چقدر دیگر از مطالب مانده است؟ هیچ دیدگاهی نسبت به این قضیه ندارید. کاری که ما انجام دادیم، این بود که یک کارنامه‌ای را آماده کردیم تحت عنوان کارنامه پیشرفت.

کارنامه پیشرفت گروه رابین

کارنامه پیشرفت، چه اطلاعاتی در اختیار ما میگذارد؟

مثلا این دانش‌آموز را نگاه کنید؛ از تاریخ 17/9 که شروع کرده این کارنامه 19/2 یعنی اردیبهشت ماه براش صادر شده است.

می‌بینیم که در قسمت عمومی‌ها، از 147 مبحثی که برای دروس عمومی بوده، این دانش‌آموز 147 مبحث را خوانده. یعنی همه‌ی مطالب را با برنامه‌هایی که بهش دادیم، یک دور خوانده و می‌بینیم که نمودارش به صورت 100 درصد درآمده است.

حالا از این 147 تا مبحث، 59 تا را برای بار دوم خوانده است. ببینید نمودارش 40 درصد پر شده است. من با یک نگاه دارم تشخیص می‌دهم که بعد این تایمی که گذشته، من با این مشاوره پیش اومدم، چقدر از مطالب را برای بار اول خواندم و چقدر از مطالب را برای بار دوم خوانده‌ام؟ چقدر دیگه‏ از آن باقی مانده است که برای بار دوم بخوانم؟ مطالعه برای بار سوم به چه صورت بوده است؟

ببینید برای عمومی و اختصاصی به صورت مجزا است؛ اما این به اینجا ختم نمی‏شود. برای درس‌ها به صورت مجزا یه همچین کارنامه‌ای به صورت مجزایی آماده می‏شود و هرماه به دانش‌آموز داده خواهد شد.

الان ببینید برای درس دین و زندگی، به صورت کلی 43 تا درس وجود دارد؛ دهم، یازدهم و دوازدهم. البته این دانش‌آموز رشته‌اش انسانی است و درس‌های انسانی، در درس دین و زندگی بیشتر هستند. حالا مشاهده می‌کنیم که این دانش‌آموز 43 تا درس را خوانده و نمودار پیشرفتش بار اول و بار دوم و بار سوم. و اینکه در دین و زندگی هم فقط دین و زندگی کلی بررسی نشده است، مثلا دین و زندگی دوازدهم وضعیتش به چه صورت است.

الان مثلا دوازدهم، بار اول و بار دوم به صورت کامل تمام درس‌ها را انجام داده است. ولی برای یازدهم مثلا فقط مطالعه بار اول بوده، برای دهم بار اول و بار دوم تا یک قسمت‌هایی بوده است. با یک نگاه به آن بازه زمانی که هستید، اینی که آقا این همه از راه را طی کردید، پس این ناامید شدن خیلی معنی ندارد و اگر یک مقدار دیگر تلاش کنید، می‌توانید پیشرفت خوبی در خواندن مطالب داشته باشید.

کارنامه پیشرفت مبحثی

ابزارهای موفقیت در کنکور، قرتی بازی نیستند!

حالا شاید از نظر بعضی‌ها این کارها قرتی‏بازی باشد. مثلا بگویند من چرا باید کارنامه ساعت مطالعه داشته باشم؟ چه کمکی به من می‌کند؟ من این همه زمان بگذارم و این نمودارها را برای خودم رسم کنم، چه کمکی به من می‌کند؟

خب میخواهم به این کارنامه آزمون دقت کنید. این دانش آموز زمانی که به ما مراجعه کرد، اولین آزمونی که ازش گرفته شد، تاریخ 8/2 است. نمره کل این آزمون 2.8 است، یعنی 2.8 از 10، یعنی به‌صورت میانگین همه درس‌ها را 28 درصد جواب داده، باید اضافه کنم که این دانش‌آموز پشت کنکوری بوده، یعنی یکسال پشت کنکور مانده بود و برای سال دوم که داشت می‌خواند در ابان ماه به ما مراجعه کرد.

ابزارهای موفقیت در کنکور قرتی بازی نیستند

اهمیت توازن تستی و تشریحی خوندن در سال کنکور

ما آن زمان که کارنامه ساعتی مطالعه‌اش را بررسی کردیم، یک موضوعی به چشم آمد. توازن تستی و تشریحی خواندن. کارنامه ساعت مطالعه، 63 ساعت مطالعه درس خوانده، یعنی دانش‏اموز تنبلی نبوده، ولی توازن تستی تشریحی را که نگاه می‌کنید، می‌بینید که 29 درصد وقتش را تستی خوانده، حالا می‌گیریم 30 درصد؛ 70 درصد را تشریحی.

من که باهاش صحبت کردم گفتم این مقدار خیلی زیاد است برای تشریحی خواندن. مثلا تایم تستی خواندنت باید به تشریحی خواندنت غلبه کند. یعنی بالای 50 درصد وقتت را باید تست بزنی و وقتی باهاش صحبت کردم، گفت اره من سال گذشته‌ام دقیقا همینجوری بودم، یعنی بیشتر میخوندم.

اهمیت توازن تستی و تشریحی خوندن

اتفاقی که افتاد، من سر این موضوع باهاش صحبت کردم قرار شد که تایم تستی خواندنش را افزایش دهد. تاریخ این کارنامه ساعتی 8/2 یعنی 2 آبان است.

حالا این کارنامه ساعت مطالعه، برای 9/6 یعنی 6 آذر است، تقریبا یک ماه بعد؛ ببینید کارنامه ساعت مطالعه هفتگی‌شو که نگاه کنید، توازن تستی و تشریحی بهتر شده. یعنی 52 درصد وقتشو تستی خوانده و 48 درصدش را تشریحی. حالا بریم آزمونی که آن هفته داده است را نیز ببینیم.

کارنامه ساعت مطالعه گروه رابین

ببینید نمره کل شده 8 از 10؛ یعنی به‌طور میانگین همه درس‌ها را 80 درصد جواب داده است. ساعت مطالعه به آن صورت تغییر نکرده، می‌خواهم بگوییم مهم‌ترین عامل این است که این دانش آموز تمرکزش روی تشریحی خواندن بود.

سال گذشته فکر نکن مشاور نداشت، فکر نکن مثلا کلاس کنکور نمیرفت، همه این کارها را انجام می‌داد ولی چون یک نفر این ابزارها را نداشت، نمی‌تونست تشخیص بده که مشکل این دانش‌آموز کجا هستش. شما الان مثلا برید پیش یک پزشک، مشکلی داشته باشید، از روی چهره که نمی‌تواند تشخیص دهد. باید ازمایش بدهید.

این هم دقیقا به همین صورت است. باید یک ابزاری وجود داشته باشد که روند مطالعاتی شما را بتواند بررسی کند. یک آمارهایی را نشان دهد و حالا مشاور اگر حرفه‌ای باشد، می‌تواند از این آمارها استفاده کند و نقطه ضعف و قدرت شما را به شما نشان دهد. هرچند آمارهایی که در اختیارتان قرار می‌گیرد، انقدر ساده هستند که فهمش کار پیچیده‌ای نیست و خودتان هم می‌توانید متوجه نقاط ضعف و قوتتان بشوید

کارنامه آزمون گروه رابین

7 ابزار تضمینی برای موفقیت در کنکور

خب این موارد ابزارهایی بود که شما باید در سال کنکور از آن‌ها استفاده کنید و صحبت من این نیست که حتما با موسسه ما مشاوره داشتید باشید.

یک زمانی هستش که شما نمی‌خواهید مشاوره بگیرید، ولی میخواهم بگوییم از این ابزارها ایده بگیرید، مثلا همین کارنامه ساعت مطالعه رو، آخر هر هفته این نمودارها را برای خودتان نصب کنید و آمارها را مورد آنالیز قرار دهید.

وقتی این کارها را انجام دهید، مطمئن باشید خیلی اطلاعات به دست می‏آورید، نقطه ضعف‏ها را می‌شناسید و می‌توانید انتظار پیشرفت داشته باشید، چون در حال ایجاد یکسری تغییرات هستید، اگرنه با همان روند قبلی، نتایج قبلی هم تکرار خواهند شد.

ابزار های موفقیت در کنکور سراسری

سوالات متداول:

بسیاری از رتبه های برتر به صورت جدی مطالعه خودشون رو از سال دوازدهم شروع کردند، بنابراین بسیار افراد شرایط شما را دارند اگر در سال کنکور با یک برنامه ریزی اصولی پیش بروید و نکاتی که داخل ویدئو توضیح داده شده را به خوبی رعایت کنید میتوانید به رتبه دلخواه خود برسید.

موفقیت در کنکور به عوامل مختلفی بستگی دارد. در مقاله موفقیت در کنکور این عوامل را به صورت کامل و جامع بررسی کردیم. اگر شما هم این عوامل را رعایت کنید و از تمامی ابزارها استفاده کنید میتوانید در کنکور به رتبه های خیلی خوبی برسید.

وحید باقری هستم، رتبه 751 کنکور سراسری سال 95 و مدیر وب سایت گروه مشاوره ای رابین. از سال 95 تمرکزم بر روی مباحث مشاوره ای و اصول موفقیت در کنکور بوده. تا اینکه در سال 98 پس از کسب تجربه و دانش ارزشمند تصمیم گرفتم ثمره اون رو با دیگران به اشتراک بذارم.

به یادگیری ادامه دهید…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید

تلفن همراه *