معرفی دانشگاه کردستان

دانشگاه کردستان یکی از دانشگاه‌های برتر در غرب کشور است که در شهر سنندج واقع شده است. فعالیت این مرکز زیر نظر وزارت علوم و فناوری صورت می‌گیرد.

همچنین ۸ دانشکده نیز دارد که همه ساله رشته‌های تحصیلی مختلفی را در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به دانشجویان خود ارائه می‌دهد.

قصد داریم در این مقاله به معرفی دانشگاه کردستان بپردازیم. چنانچه مایل هستید که اطلاعات مشاوره کنکور ریاضی، انسانی و تجربی خود را در خصوص این دانشگاه افزایش دهید، خواندن این محتوا بهترین پیشنهاد برای شماست. با ما همراه باشید.

آشنایی با دانشگاه کردستان

در خصوص معرفی دانشگاه کردستان بهتر است بدانید که این مرکز فعالیت خود را از سال ۱۳۷۰ به عنوان یکی از دانشگاه‌های سطح یک کشور آغاز نمود. نام آن در گذشته، دانش سرای عالی بوده و به مرکز آموزشی تربیت معلم تهران وابسته بوده است. این دانشگاه مدتی هم به عنوان پردیس دانشگاه رازی کرمانشاه محسوب می‌شد.

آشنایی با دانشگاه کردستان

در حقیقت، آغاز فعالیت این مرکز آموزشی از سال ۱۳۵۳ بوده است اما آغاز فعالیت آن به عنوان دانشگاه کردستان از سال ۱۳۷۰ صورت گرفته است. این دانشگاه در سال‌های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ در لیست رتبه بندی تایمز قرار گرفت و همچنین رتبه ۶۰۱ تا ۸۰۰ را کسب نمود.

لازم به ذکر است که دانشگاه دولتی کردستان بیش از ۱۲ هزار دانشجوی ایرانی دارد. علاوه بر آن، بیش از ۶۰۰ دانشجوی بین‌المللی نیز در این مرکز در حال تحصیل هستند و تعداد اعضای هیئت علمی آن به حدود ۳۹۰ نفر می‌رسد.

تاکنون نزدیک به ۳۰ هزار نفر در دانشگاه کردستان فارغ‌التحصیل شده‌اند و معمولا افراد رشته‌های علوم پایه، مهندسی یا علوم انسانی را برای ادامه تحصیل خود انتخاب می‌کنند. درحال حاضر این مرکز آموزشی بیش از ۲۰۰ رشته تحصیلی را به دانشجویان خود ارائه می‌دهد.

شایان ذکر است که دو دبیرستان «پویش» و «زانیاران» در سنندج، زیر نظر این دانشگاه فعالیت می‌کنند. البته این دبیرستان‌ها بر اساس ضوابط آموزش و پرورش اداره می‌شوند.

به دلیل ارائه خدمات آموزشی سطح بالا در این دو مدرسه، بیشتر دانش آموزان آن رتبه‌های برتر کنکور سراسری را کسب کرده و در رشته‌های پزشکی و درمانی تحصیل می‌کنند.

دانشکده‌های دانشگاه کردستان

یکی از مهم‌ترین عواملی که نقش موثری در افزایش رتبه دانشگاه دولتی کردستان داشته است، احداث دانشکده‌های تخصصی و پیشرفته برای رشته‌های مختلف تحصیلی است.

تمامی این دانشکده‌ها دارای آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های مجهز برای انجام یکسری آزمایش‌ها و پژوهش‌های مختلف هستند که امکان آزمون و خطا را به دانشجویان می‌دهند.

همچنین یکی از اصلی‌ترین عوامل موثر در ارتقای سطح علمی دانشجویان دانشگاه کردستان، بکارگیری اساتید هیئت علمی برتر در ایران و جهان است که شرایط ادامه تحصیل و انجام پژوهش‌های حرفه‌ای و تخصصی در سطح بین‌المللی را برای دانشجویان فراهم نموده است. هم اکنون این مرکز آموزشی دارای دانشکده‌های زیر است:

  • دانشکده علوم انسانی و اجتماعی
  • دانشکده زبان و ادبیات
  • دانشکده علوم پایه
  • دانشکده کشاورزی
  • دانشکده مهندسی
  • دانشکده منابع طبیعی
  • دانشکده هنر و معماری
  • دانشکده مهندسی و علوم پایه بیجار

علاوه بر دانشکده‌های ذکر شده، دانشگاه کردستان یکسری پژوهشکده و مراکز وابسته نیز دارد که به شرح زیر هستند:

  • پژوهشکده نانو فناوری
  • پژوهشکده کردستان‌ شناسی
  • مرکز پژوهشی ریز شبکه و شبکه‌های هوشمند
  • مرکز پژوهشی توت فرنگی
  • واحد پژوهشی گیاهان دارویی
  • مرکز پژوهشی علوم و مهندسی آب
  • مرکز پژوهش و توسعه جنگل‌داری
  • مرکز رشد واحدهای فناوری

رشته‌های تحصیلی دانشگاه کردستان

همانطور که می‌دانید دانشگاه کردستان دارای ۸ دانشکده مختلف است که در هر یک از این دانشکده‌ها رشته‌های تحصیلی مرتبط با آن به دانشجویان ارائه می‌شود.

رشته‌های تحصیلی دانشگاه کردستان

این شرایط برای داوطلبان وجود دارد که در مقاطع تحصیلی کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در این دانشگاه مشغول به تحصیل شوند. در ادامه معرفی دانشگاه کردستان، با رشته‌های تحصیلی ارائه شده در آن به تفکیک دانشکده‌ها می‌پردازیم.

رشته‌های دانشکده علوم انسانی و اجتماعی:

معارف اسلامی

جامعه شناسی

مدیریت بازرگانی

حسابداری

علوم تربیتی

تربیت بدنی

روانشناسی

مشاوره

حقوق

علوم اقتصادی

گروه فقه شافعی

رشته‌های دانشکده زبان و ادبیات:

زبان و ادبیات فارسی

زبان و ادبیات کُردی

زبان و ادبیات انگلیسی

زبان و ادبیات عربی

رشته‌های دانشکده زبان و ادبیات

رشته‌های دانشکده علوم پایه:

گروه آمار

گروه ریاضی

گروه شیمی

گروه علوم زمین

گروه علوم زیستی

گروه علوم کامپیوتر

گروه فیزیک

رشته‌های دانشکده کشاورزی:

گروه آموزشی علوم دامی

گروه آموزشی مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی

گروه آموزشی علوم و مهندسی باغبانی

گروه آموزشی مهندسی بیو سیستم

گروه آموزشی علوم و مهندسی خاک

گروه آموزشی اقتصاد کشاورزی

گروه آموزشی گیاه‌ پزشکی

گروه آموزشی علوم و مهندسی آب

گروه آموزشی علوم و مهندسی صنایع غذایی

رشته‌های دانشکده مهندسی:

مهندسی برق الکترونیک و مخابرات

مهندسی برق قدرت و کنترل

مهندسی شیمی

مهندسی صنایع

مهندسی عمران

مهندسی کامپیوتر

مهندسی معدن

مهندسی مکانیک

رشته های مهندسی دانشگاه کردستان

رشته‌های دانشکده منابع طبیعی:

آب و هواشناسی

جنگل‌داری

ژئومورفولوژی

شیلات

محیط زیست

مرتع و آبخیزداری

رشته‌های دانشکده هنر و معماری:

گروه آموزشی مهندسی معماری

گروه آموزشی مهندسی شهرسازی

گروه آموزشی موسیقی

گروه آموزشی صنایع دستی

رشته‌های دانشکده مهندسی و علوم پایه بیجار:

علوم کامپیوتر

آمار

مهندسی عمران

کارشناسی فرش

فیزیک

رشته‌های تحصیلی مهندسی برق، مهندسی کامپیوتر، علوم تربیتی، روانشناسی، نوازندگی موسیقی ایرانی و معماری جزو پرطرفدارترین رشته‌های تحصیلی ارائه شده در دانشگاه کردستان به شمار می‌آیند.

این امکان برای علاقمندان به زبان و ادبیات کردی فراهم است که با تحصیل در رشته زبان و ادبیات کُردی دانشگاه کردستان، دانش خود را در این زمینه افزایش دهند. همچنین می‌توانند بعد از فارغ‌التحصیلی نیز مدرک معتبر دریافت کنند.

رتبه علمی دانشگاه کردستان

دانشگاه کردستان یکی از دانشگاه‌های نسبتا خوب در کشور است که تا به الان ۶۳۸۵ مقاله داخلی و ۳۹۵۱ مقاله بین‌المللی را منتشر کرده است.

این مرکز آموزشی در سال ۱۴۰۰ رتبه ۳۳ را در میان دانشگاه‌های دولتی و همچنین رتبه ۴۹ را در میان تمامی دانشگاه‌های کشور کسب نموده است. دانشگاه کردستان توانایی کسب رتبه‌های علمی بهتری را نیز دارد، چنانچه بتواند سطح علمی خود را ارتقا دهد.

رتبه علمی دانشگاه کردستان

علاوه بر آن، این دانشگاه در رتبه بندی ISC رتبه ۱۱ را در میان دانشگاه‌های کشور بدست آورده است. همچنین در رتبه بندی تایمز ۲۰۲۲ نیز توانسته از میان ۱۵۲۷ دانشگاه رتبه ۶۰۱ را کسب کند.

مدرک اخذ شده از دانشگاه کردستان به دلیل کسب رتبه‌های برتر توسط این دانشگاه، از اعتبار بالایی برخوردار است و امکان استخدام در سازمان‌ها برای دانش‌‌آموختگان آن فراهم است.

اگر شما هم به تحصیل در این دانشگاه علاقمند هستید، این شرایط برای شما فراهم است که برای دریافت مشاوره کنکور ریاضی، تجربی و همچنین دریافت مشاوره تحصیلی کنکور انسانی به سایت مشاوره‌ای کنکور ما سر بزنید.

مشاورین کنکور در سایت ما بهترین راهنمایی‌ها را به شما ارائه خواهند داد.

مزایا و معایب تحصیل در دانشگاه دولتی کردستان

دانشگاه کردستان در شهر سنندج قرار دارد و یک دانشگاه دولتی است که دانشجویان می‌توانند به شکل رایگان در دوره روزانه یا از طریق پرداخت شهریه و به صورت شبانه در آن تحصیل کنند.

بررسی مزایا و معایب تحصیل در این دانشگاه می‌تواند در اتخاذ تصمیم درست انتخاب رشته داوطلبان بسیار موثر باشد. در ادامه با لیست مزایا و معایب دانشگاه کردستان آشنا می‌شویم.

مزایای تحصیل در دانشگاه کردستان

این دانشگاه دارای ۹ دانشکده است و رشته‌های تحصیلی مختلفی را در مقاطع کاردانی تا دکترا به دانشجویان خود ارائه می‌دهد.

دانشگاه کردستان رتبه‌های قابل توجهی در سال‌های مختلف کسب نموده است. به عنوان مثال در دو سال متوالی و در سال‌های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ رتبه ۶۰۱ تا ۸۰۰ تایمز را بدست آورده است.

بنابراین مدرک این دانشگاه از اعتبار مناسبی برخوردار است و داوطلبان می‌توانند در صورت استفاده از خارج از کشور، مدرک را ترجمه کرده و به مراکز خارجی تحویل دهند.

لیست افتخارات کسب شده توسط دانشگاه کردستان به شرح زیر است:

کسب رتبه 7 در کشور در رتبه بندی تایمز 2024 و همچنین رتبه ۸۰۱ تا ۱۰۰۰ در جهان

اخذ رتبه 189 در لیست رتبه بندی تایمز دانشگاه‌های جوان در سال 2022

دریافت رتبه 553 گرین متریک

اخذ رتبه 601 تا 800 تایمز در سال‌های 2021 و 2022

کسب رتبه 301 تا 400 در رتبه بندی موضوعی شانگهای و در علوم کشاورزی

دریافت رتبه 1937 جهانی و 36 کشوری در رتبه بندی وبومتریکس 2021 و همچنین اخذ رتبه 16 در میان دانشگاه‌های جامع

کسب رتبه 13 در میان دانشگاه های جامع کشور، رتبه 20 در میان مراکز آموزشی غیر پزشکی و رتبه 1434 در بین موسسات علمی برتر در لیست U.S. News در سال 2022

از دیگر مزایای تحصیل در دانشگاه کردستان می‌توان به خدمات الکترونیکی متنوع آن اشاره نمود. همه دانشگاه‌های کشور سایت و سامانه‌های تغذیه و آموزش را دارند اما این دانشگاه بیشتر خدمات رفاهی را به شکل آنلاین ارائه می‌دهد. به عنوان مثال، مجهز به سیستم فروش کتاب است.

این امکان برای داوطلبان فراهم است که از صندوق رفاه دانشگاه کردستان درخواست وام دهند. همچنین می‌توانند از سالن‌های ورزشی و خوابگاه استفاده کرده و در استخر دانشگاه نیز تفریح کنند.

مزایای مدارس وابسته به دانشگاه کردستان

دبیرستان‌های دخترانه پویش و پسرانه زانیاران در شهر سنندج قرار دارند و به دانشگاه کردستان وابسته هستند. شرایط و ضوابط تحصیل در این مدارس شبیه به سایر مدارس کشور است، اما داوطلبان برای ثبت نام در این مدارس باید در یک امتحان ورودی شرکت کنند.

در خصوص مزایای مدارس وابسته به دانشگاه کردستان بهتر است بدانید که بیشتر دانش آموزان این دبیرستان‌ها رتبه‌های برتر را در کنکور سراسری کسب کرده و موفق به تحصیل در رشته‌های دندانپزشکی، پزشکی، داروسازی و غیره می شوند.

باکیفیت‌ترین خدمات آموزشی در این مدارس به دانش آموزان ارائه می‌شود و دانشگاه کردستان نظارت بالایی بر کیفیت آموزشی آن‌ها دارد.

معایب تحصیل در دانشگاه کردستان

در خصوص معرفی دانشگاه کردستان، لازم به توضیح است که این مرکز در بلوار پاسداران شهر سنندج قرار دارد و مسیر رفت و آمد برای دانشجویانی که در شهرهای دورتر زندگی می‌کنند، تا حدی طولانی است.

معایب تحصیل در دانشگاه کردستان

به عنوان مثال، داوطلب ساکن خراسان رضوی راه زیادی تا شهر سنندج دارد و بایستی مدت زمان طولانی در خوابگاه زندگی کند، زیرا شرایط رفت و آمد مداوم را ندارد.

لازم به ذکر است که سختگیری زیاد اساتید این دانشگاه سبب نارضایتی دانشجویان آن شده است. البته بهتر است توجه داشته باشید که وجود اساتید سختگیر نقش زیادی در ارتقای سطح دانشگاه و امکان حضور نام دانشگاه در لیست رتبه بندی‌های معتبر نظیر تایمز را فراهم است.

به طور معمول دانشجویان از کیفیت غذای سلف این دانشگاه ناراضی هستند.

خوابگاه‌های آن ظرفیت‌های پایینی دارند و گاهی اوقات دانشجویان در خوابگاه‌های خارج از دانشگاه اقامت می‌کنند.

امکانات رفاهی دانشگاه کردستان

دانشگاه کردستان به دلیل امکانات خاصی که به دانشجویان خود ارائه می‌دهد، همواره به عنوان یکی از شلوغ‌ترین و بهترین دانشگاه‌های برتر غرب کشور به شمار می‌آید.

یکی از بهترین امکاناتی که این دانشگاه در اختیار دانشجویان خود در مقاطع مختلف تحصیلی قرار می‌دهد، برگزاری کلاس‌های آموزشی در رشته زبان است.

این دانشگاه به شکل تخصصی و با تلاش اساتید هیئت علمی و همچنین دانشجویان برتر، کلاس‌های آموزش زبان آلمانی، زبان انگلیسی و زبان فرانسه برگزار می‌کند.

در حقیقت این مرکز آموزشی تنها مرکز دانشگاهی آموزش زبان در استان کردستان است که زیر نظر بهترین اساتید این استان اقدام به آموزش کرده است.

همچنین به خاطر اینکه یکسری از دانشجویان این دانشگاه فارسی زبان نیستند، دانشگاه کردستان برای افزایش تمایل این دانشجویان برای ادامه تحصیل، یک مرکز آموزش زبان فارسی نیز به هدف آموزش به غیر فارسی زبانان تاسیس نموده است.

علاوه بر آن با تلاش اساتید و هیئت امنای دانشگاه کردستان، شرایط همکاری و انجام پژوهش برای دانشجویان در واحد پژوهشی گیاهان دارویی، پژوهشکده‌های نانو فناوری، مراکز DOI، پژوهش و توسعه جنگل‌داری زاگرس شمالی، مرکز رشد واحدهای فناوری، پژوهشکده کردستان شناسی، پژوهش علوم و مهندسی آب، مرکز پژوهشی ریز شبکه و شبکه‌های هوشمند و غیره فراهم شده است.

یکی دیگر از مهم‌ترین امکاناتی که دانشگاه کردستان به دانشجویان غیر بومی خود ارائه می‌دهد، داشتن خوابگاه برای اسکان است. زیرا تعداد بسیاری از دانشجویان این دانشگاه غیر بومی هستند و دانشگاه برای رفاه حال آن‌ها، خوابگاه‌های مجزا و مجهزی را برای دانشجویان پسر و دختر فراهم نموده است.

شایان ذکر است که دانشجویان دوره کاردانی ۲ سال، دانشجویان کارشناسی حداکثر ۴ سال، دانشجویان دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته حداکثر 2 سال و همچنین دانشجویان دوره دکتری حداکثر 4 تا 5 سال می‌توانند در خوابگاه‌های دانشگاه کردستان اقامت کنند. دیگر امکانات رفاهی این دانشگاه به شرح زیر است:

کتابخانه حاوی کتب فارسی، کردی و انگلیسی با بیش از 126 هزار جلد کتاب

کتابخانه دیجیتال و سامانه فروش کتاب

آزمایشگاه مرکزی

سالن‌های ورزشی و استخر

سالن غذاخوری

مراکز سلامتی و مشاوره

سامانه‌های رسیدگی به شکایات، رزرو استخر، صدور کارت دانشجویی و بانک نرم‌افزار درون دانشگاهی

پژوهشنامه های ادبیات کردی، مشاوره و روان درمانی، مدیریت بازاریابی، روناهی، گه شتیار و بووژان جزو نشریات این مرکز به شمار می‌آیند.

شرایط تحصیل در دانشگاه کردستان

این دانشگاه غالبا از طریق ثبت نام کنکور سراسری دانشجو جذب می‌کند. در حقیقت داوطلبان نخست باید رتبه مناسبی را در کنکور کسب کنند و سپس برای تحصیل در دانشگاه اقدام نمایند.

شرایط تحصیل در دانشگاه کردستان

اما متقاضیان می‌توانند بر اساس سوابق تحصیلی در یکسری از رشته‌های مندرج در لیست دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش تحصیل کنند. در ادامه به بررسی شرایط عمومی و اختصاصی پذیرش در دانشگاه کردستان می‌پردازیم.

شرایط عمومی تحصیل در دانشگاه کردستان

منظور از شرایط عمومی تحصیل در این دانشگاه، شرایطی است که رعایت آن برای تمامی دانشجویان دانشگاه کردستان ضروری است. به همین دلیل داوطلبان مقاطع تحصیلی مختلف کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری بایستی قوانین مندرج در لیست زیر را رعایت کنند:

این دانشگاه دولتی است اما تحصیل در دوره شبانه آن شهریه در بردارد.

شهریه این مرکز آموزشی ترمی ۲ تا ۴ میلیون است که بر طبق مقطع تحصیلی برآورد شده و به دو بخش شهریه ثابت و متغیر تقسیم می‌شود.

دانشجویان ملزم به رعایت پوشش مناسب در دانشگاه هستند.

داوطلبان باید به یکی از ادیان مصرح در قانون اساسی پایبند باشند.

دانشجو نباید هیچ گونه سابقه عضویت در گروه‌های غیر قانونی مخالف نظام جمهوری اسلامی ایران را داشته باشد.

یکی از شرایط تحصیل در دانشگاه دولتی کردستان، شرکت در آزمون کنکور سراسری است. اما شرایط پذیرش در یکسری از رشته‌های خاص بدون شرکت در کنکور نیز برای داوطلبان وجود دارد.

آن دسته از متقاضیانی که هم در دانشگاه آزاد و هم در دانشگاه کردستان پذیرفته شده‌اند، فقط اجازه ثبت نام در یک دانشگاه را خواهند داشت.

شرایط اختصاصی تحصیل در دانشگاه کردستان

تحصیل در هر کدام از مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دارای یکسری شرایط خاص است. به عنوان مثال، بیشتر داوطلبان ورود به مقطع دکتری، بایستی در جلسه مصاحبه شرکت کنند و امتیاز لازم را کسب نمایند. در ادامه معرفی دانشگاه کردستان به بررسی شرایط اختصاصی تحصیل در آن می‌پردازیم:

افراد برای تحصیل در بیشتر رشته‌ها باید رتبه مناسبی در آزمون کنکور سراسری کسب کنند و سپس کد رشته محل‌های این دانشگاه را در فرم انتخاب رشته خود درج نمایند.

داوطلبان برای ثبت نام در دانشگاه کردستان بر اساس سوابق تحصیلی، باید مراحل نام نویسی را در سایت سازمان سنجش انجام دهند.

این مرکز آموزشی پذیرای دانشجو در بهمن ماه نیز هست و برخی از دانشجویان آن ورودی بهمن به حساب می‌آیند.

داشتن سوابق علمی پژوهشی، نقش زیادی در دریافت پذیرش در مقطع دکتری این دانشگاه خواهد داشت.

این امکان برای دانشجویان استعدادهای درخشان فراهم است که بدون شرکت در کنکور، در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تحصیل کنند. البته ظرفیت پذیرش در نظر گرفته شده کم است.

قبولی در دانشگاه دولتی کردستان

پذیرش در دانشگاه کردستان نیز همانند سایر دانشگاه‌های برتر کشور به تلاش و کوشش بسیاری نیازمند است. به طوری که برای تحصیل در یکی از رشته‌های این مرکز در کنکور سراسری، کسب رتبه‌های مناسب لازم است.

قبولی در دانشگاه کردستان

امروزه بیشتر دانش آموزان ایرانی آرزوی قبولی در کنکور سراسری را دارند. اما مهم‌ترین عامل موفقیت در این آزمون، مطالعه درست و مستمر است.

اگر تا به الان تلاش کافی برای قبولی در کنکور سراسری نداشته‌اید اما با خواندن مقاله معرفی دانشگاه کردستان به تحصیل در این دانشگاه علاقمند شده‌اید، پیشنهاد می‌شود که برای دریافت مشاوره و برنامه ریزی کنکور تجربی از یک مشاور برتر کمک بگیرید.

سخن پایانی

در این مقاله به معرفی دانشگاه کردستان پرداختیم. به طوری که با دانشکده‌ها و رشته‌های تحصیلی، رتبه علمی، مزایا و معایب تحصیل، امکانات رفاهی و شرایط تحصیل آن آشنا شدیم.

دانستیم که برای تحصیل در یکی از رشته محل‌های این دانشگاه به پشتکار بسیاری نیاز است. چنانچه مایل هستید که برای کسب رتبه‌های برتر کنکور سراسری اقدام کنید، این شرایط برای شما فراهم است که به وب سایت مشاوره‌ای کنکور ما مراجعه کنید.

مشاوران خبره و باتجربه در این سایت، بهترین و مناسب‌ترین مشاوره کنکور را به شما ارائه خواهند داد.

سوالات متداول

سایت این دانشگاه به نشانی uok.ac.ir در دسترس دانشجویان است. اما لازم است که افراد برای دریافت خدمات آموزشی به سامانه گلستان دانشگاه مراجعه نمایند.

این مرکز دارای ۹ دانشکده و رشته‌های مختلف مهندسی، انسانی، هنر و کشاورزی است که در این مقاله جزئیات کامل آن‌ها آمده است.

داوطلبان بایستی برای تحصیل در دانشگاه کردستان، نخست در کنکور سراسری شرکت کننده یا از سوابق تحصیلی مناسبی برخوردار باشند. در این مقاله به بررسی شرایط عمومی و اختصاصی تحصیل در دانشگاه دولتی کردستان پرداختیم‌.

دسته بندی های این مقاله:

معرفی دانشگاه ها

وحید باقری هستم، رتبه 751 کنکور سراسری سال 95 و مدیر وب سایت گروه مشاوره ای رابین. از سال 95 تمرکزم بر روی مباحث مشاوره ای و اصول موفقیت در کنکور بوده. تا اینکه در سال 98 پس از کسب تجربه و دانش ارزشمند تصمیم گرفتم ثمره اون رو با دیگران به اشتراک بذارم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید

تلفن همراه *