مصاحبه با حسین اکبری (رتبه 705 کنکور تجربی)

آقای حسین اکبری یکی از قبولی‌های کنکور ۱۴۰۳ در رشته تجربی است. ایشان توانستند رتبه ۷۰۵ منطقه ۳ را کسب نمایند. در ویدئو زیر مصاحبه وحید باقری (مدیر گروه مشاوره ای رابین) با حسین اکبری رتبه 705 کنکور تجربی 1403 از شهر مهران (استان ایلام) را مشاهده خواهید کرد.

ویدئو مصاحبه با حسین اکبری

خودتان رو معرفی کنید و بگویید که چه رتبه و درصدهایی را در کنکور سراسری کسب کردید؟

حسین اکبری هستم از استان ایلام و شهر مهران با رتبه ۷۰۵ منطقه ۳ در گروه علوم تجربی

درصدهای من در کنکور تیر ماه:

زیست شناسی: ۷۱.۸ درصد

فیزیک: ۷۴.۵ درصد

شیمی: ۴۴ درصد

ریاضی: ۴۲ درصد

زمین شناسی: ۵۷ درصد

همچنین معدل نهایی من ۱۹.۳۴ شد.

تراز کنکور سراسری و سوابق تحصیلی شما به چه صورت است؟

تراز کنکور تیر ماه ۱۰۱۸۷ و تراز سوابق تحصیلی ۹۵۹۹ شد.

امکانات آموزشی در شهر مهران به چه صورت است؟

نظام آموزشی در مدارس شهر ما از نظر دانش اساتید، پیگیری آن‌ها و همچنین آموزش و پرورش به شدت فرسوده است. به طوری که خیلی به فکر کنکور دانش آموزان نیستند.

به خاطر همین، هر ساله نتایج خوبی در کنکور سراسری نداریم و تعداد داوطلبانی که رتبه‌های برتر کسب می‌کنند، بسیار محدود است. شهر مهران از لحاظ امکانات آموزشی نیز ضعیف است.

البته برخی مراکز در غالب کلاس کنکوری هستند که به تعداد انگشت شماری در آن‌ها معلم خوب وجود دارد. به طور کلی، فضای آموزشی خوبی در این شهر برای کنکور بچه‌ها فراهم نیست. موفقیت در کنکور فقط به تلاش خودمان بستگی دارد.

با توجه به اینکه شما یک سال پشت کنکور ماندید، سال قبل چه رتبه‌ای را در کنکور کسب کردید؟

رتبه سال قبل من ۸۳۰۰ منطقه سه بود.

چرا به این نتیجه رسیدید که باید یک سال دیگر پشت کنکور بمانید؟

من سال قبل وقتی که کنکور دادم، قصد انتخاب رشته و قبولی در رشته پرستاری را داشتم. اما با یکی از رتبه‌ برترهای شهرمان که سال قبل هم دانش آموز شما بودند (خانم آیناز امیدی با رتبه ۱۷۱ منطقه سه در کنکور ۱۴۰۲) صحبت کردم، فهمیدم که هنوز برای موفقیت در کنکور شانس دارم. بنابراین تصمیم گرفتم که دوباره ادامه دهم.

در کنکور سال قبل چه درصدهایی را کسب کردید؟

زبست شناسی: ۴۰ درصد، امسال ۷۲ درصد

فیزیک: ۱۳ درصد، امسال ۷۴ درصد

شیمی: ۳۶ درصد، امسال ۴۴ درصد

ریاضی: ۱۵ درصد، امسال ۵۶ درصد در کنکور اول و ۴۲ درصد در کنکور دوم

مهم‌ترین عامل موفقیت شما در کنکور چه چیزی بوده است؟

قطعا با توجه به سخت بودن مسیر، قوی بودن رقبا و تعداد بالای آن‌ها مخصوصا در کنکور امسال، بیش از یک عامل در این موفقیت نقش داشته‌اند.

اولین عامل تلاش فرد است. اینکه چقدر مطالعه دارد، چقدر حاضر است برای کنکور خود وقت بگذارد و در این مسیر از چه چیزهایی بگذرد.

من وقت زیادی برای کنکور نداشتم. طوری که در ۱۵ تیر ماه کنکور دادم و از ۲۰ تیر برای کنکور سال جدید شروع به درس خواندن کردم. بنابراین فقط ۹ ماه برای کنکور اردیبهشت و ۱۱ ماه برای کنکور تیر سال بعد وقت داشتم. حقیقتا تایم زیادی نبود.

عاملی که خیلی تاثیرگذار است، نوعی راهی است که در کنکور انتخاب می‌کنیم. اینکه برای درس خواندن وقت می‌گذاریم اما نوع وقت گذاشتن مهم است. دانش شخصی در این مورد نقشی ندارد و قطعا باید با فردی که تجربه و دانش آن را دارد، مشورت کرد.

به نظر من مهم‌ترین عاملی که در قبولی امسال من موثر بود و تفاوت آشکاری با سال قبل داشت، آشنایی با گروه مشاوره کنکور شما بود.

سال قبل و امسال چقدر برای کنکور هزینه کردید و این هزینه‌ها بیشتر صرف چه چیزهایی شد؟

من سال اول از لحاظ تلاش خودم کم گذاشتم. با اینکه هدف من کنکور نبود، اما هزینه می کردم و کتاب و بسته‌های آموزشی می‌خریدم. این کار فقط موجب سردرگمی برای من می‌شد.

اما سال دوم که تصمیم گرفتم به طور جدی برای کنکور درس بخوانم، وقتی که با شما مشاوره گرفتم، قبل از خرید منابع با شما مشورت کردم. به من گفتید که چه منابعی را خریداری کنم.

این کار تا حد زیادی سبب کاهش هزینه‌ها شد. چون رشته تجربی داوطلبان زیادی دارد، پس طبعا منابع آن نیز گسترده‌تر خواهد بود. تک تک موسسات مختلف، منابع مختص به خود را دارند و در صورت خرید همه آن‌ها، هزینه‌ها سر به فلک خواهد کشید.

در قیاس با دانش آموزانی که در کنکور نتیجه نگرفتند، بهتر است بگویم که من هم برای مشاوره درسی و هم برای کتاب، یک پنجم آن‌ها نیز هزینه نکردم. مشاوره که خیلی گروه‌ها هستند به صورت سرسام‌آور پول می‌میگیرند و کار آن‌ها خیلی کیفیت ندارد.

برای کتاب نیز راه‌های زیادی برای کم خرج کردن وجود دارد. چون امروزه می‌توان با دانلود فایل PDF کتاب و آزمون، هزینه کمتری را برای کنکور متحمل شد. بنابراین تلاش و نوع وقت گذاشتن برای کنکور است که اهمیت بسیاری دارد.

مجموعا چقدر برای کنکور امسال هزینه کردید؟

هزینه مشاوره من با گروه شما تا اسفند ماه حدود ۸ الی ۹ تومان شد. همچنین هزینه آزمون و کتاب کمک درسی در سال کنکور نیز جمعا به ۲۵ میلیون تومان نرسید.

برای کنکور ۱۴۰۳ در کلاس کنکور شرکت می‌کردید؟

 به صورت دوره‌ای و برای تمامی دروس در کلاس کنکور شرکت نداشتم. فقط برای درس ریاضی بود که به صورت تک جلسه‌ای شرکت می‌کردم. به طوری که هر چند وقت یکبار، سوالاتی که در آزمون‌ها برای من پیش می‌آمد را یکی دو هفته یکبار می‌بردم و از معلمم می‌پرسیدم.

نحوه آشنایی شما با تیم مشاوره ما به چه صورت بود؟

من با خانم آیناز امیدی که قبولی پارسال تیم شما بود، صحبت کردم. ایشان مشاوره با گروه شما را به من پیشنهاد دادند.

از چه تاریخی مشاوره با تیم ما را شروع کردید؟

تاریخ ۲۷ مرداد سال ۱۴۰۲

چگونه می‌توان از گرفتن مشاوره در سال کنکور نتیجه گرفت؟

اغلب دو دسته از دانش آموزان مشاوره می‌گیرند. دسته اول مثل من که کنکور سال اول خود را خراب کرده‌اند و به خاطر کمبود امکانات با مسیر قبولی در کنکور آشنا نبوده‌اند.

دسته دوم هم که از همان سال دهم با توجه به دانش کمی که دارند، از مشاوره کنکور کمک می‌گیرند. من خودم در دسته اول قرار دارم. به نظرم قبولی در کنکور با کمک مشاور تحصیلی به ذهنیت فرد بستگی دارد.

اکثر افراد دسته اولی که کنکور سال قبل خود را خراب کرده‌اند، این ذهنیت غلط را دارند که مشاور تحصیلی برای آن‌ها معجزه می‌کند. طوری که می‌توانند با کمک آن، رتبه کنکور خود را به طور معجزه آسایی بهتر کنند. در حال که این طور نیست. ما با توجه نیاز خود از مشاور کمک می‌گیریم. تنها کاری مشاور تحصیلی کنکور می‌تواند انجام دهد، مشاوره و برنامه دادن است.

مشاور مسیر قبولی را برای دانش آموز مشخص می‌کند، حالا تلاش برای این موفقیت در این مسیر به خود فرد بستگی دارد. اینکه داوطلب چقدر برای آن وقت می‌گذارد.

به عنوان مثال، وقتی از خود شما برنامه می‌گرفتم، برنامه درسی و پایه ساعت مطالعه را برای من مشخص می‌کردید. من معمولا ۴ الی ۵ ساعت بیشتر از برنامه‌ای که برایم تعیین کرده بودید، درس می خواندم.

در این مسیر، مشاور برنامه پیشنهادی را به شما ارائه می‌دهد. سپس ما این برنامه را شخصی سازی می‌کنیم و با توجه به تلاشی که داریم، برای انجام آن وقت می‌گذاریم. چون قرار نیست صفر تا صد را با کمک مشاور پیش برویم و مشاور هم همیشه پیش ما نیست که از نیازهایمان آگاه باشد.

من طبق توصیه شما تا اسفند ماه با تیم شما مشاوره گرفتم. چون من یک مدت با شما کار کرده بودم و به یک دانشی در زمینه برنامه ریزی برای کنکور رسیده بودم. این کار برای من بسیار کمک کننده بود و هیچ جایی ندیده بودم.

هر دانش آموز از نقاط قوت و ضعف خود باخبر است و مشاور فقط وظیفه معرفی مسیر را برعهده دارد. من در اول مسیر برای برنامه ریزی و معرفی منابع و آزمون به مشاور نیاز داشتم که شما این کار را برای من انجام دادید.

چه پیشنهادی برای افزایش انگیزه داوطلبانی که امسال در کنکور رتبه خوبی را کسب نکرده‌اند دارید؟

من پارسال وقتی که با خانم امیدی صحبت کردم و از میزان تلاش ایشان آگاه شدم، فهمیدم که اصلا برای کنکور تلاش نکرده بودم که انتظار رتبه خوب داشته باشم.

نکته مهمی که باید به آن توجه داشته باشید، این است که تلاش کردن بی‌نتیجه نمی‌ماند. افرادی که ناراضی هستند، تلاشی برای قبولی در کنکور نداشته‌اند.

اگر برای کنکور تلاش کنیم، غیر ممکن است که نتیجه نگیریم. من انتظار کسب این رتبه را نداشتم، اما می‌دانستم که در رشته‌ای که می‌خواهم، قبول خواهم شد.

ذهنیت من در کنکور امسال این بود که تلاشی برای قبولی در کنکور پارسال نداشته‌ام و تصمیم گرفتم شانس واقعی‌ام را امتحان کنم. من بارها به شما گفته بودم که می‌خواهم مثل یک دانش آموز دوازدهمی برای کنکور درس بخوانم تا در کنکور موفق شوم.

داوطلبانی که امسال در کنکور نتیجه نگرفته‌اند، هیچ کسی مقصر نیست. عدم موفقیت آن‌ها به دلیل تلاش نکردن آن‌هاست. توصیه‌ای که به بچه‌ها دارم، این است که زیاد درس بخوانید و خوب هم بخوانید. زیرا زیاد درس خواندن، خوب خواندن را هم به دنبال می‌آورد. هر چقدر که بیشتر درس بخوانید، راه‌حل‌های بیشتری نیز برای هر مشکلی پیدا خواهید کرد.

خیلی از داوطلبان تلاش کردن را اشتباه می‌گیرند و فکر می‌کنند که باید به تمامی کارهای قبل از کنکور خود برسند. من خودم تمام تمرکز و وقتم را به کنکور اختصاص می‌دادم. به عنوان مثال، برنامه ساعت مطالعه من روزی ۱۰ ساعت بود. اما گاهی اوقات ۱۶ ساعت نیز در طی کنکور درس می‌خواندم.

مشاور نظارت کاملی بر روی ساعت و روند مطالعه من داشت. شما به عنوان مشاور کنکور، خیلی از من پیگیرتر بودید. چون خیلی وقت‌ها تا ۱ و ۲ شب درس می‌خواندم و فراموش می‌کردم که گزارش کارم را بفرستم. شما به من پیام می‌دادید و یادآوری می کردید که ارسال گزارش کارم را فراموش کرده‌ام. این کار شما انگیزه من را برای درس خواندن در روز بعد چند برابر می‌کرد.

مواقعی که تراز شما در آزمون‌های آزمایشی افت می‌کرد، با چه ذهنیتی جلو می‌رفتید؟

من بعد از هر آزمون، کارنامه را برای شما می‌فرستادم. اولین آزمونی که کارنامه آن‌ را فرستادم، تراز ۶۳۰۰ را کسب کرده بودم. دقیقا پیشرفت من دو هفته بعد و از آزمون بعدی شروع شد. همین طور تا مهر ماه روند صعودی داشتم. به گونه‌ای که اول مهر ماه در آزمون قلمچی اوج خودم بودم.

بهترین آزمون من در مهر ماه، نخستین آزمون من بود که بلافاصله بعد از آن آزمون بیشترین افت تراز را داشتم. طوری که در طی چند آزمون، ترازم از ۶۹۰۰ به ۶۳۰۰ کاهش پیدا کرد.

در این آزمون‌های آزمایشی (قلمچی و آزمون‌های تیم شما)، نتیجه برای من مهم نبود. انتظاری که من از این آزمون‌ها داشتم این بود که نوع استراتژی که برای هر درس بکار برده بودم را بتوانم در این آزمون‌ها به صورت صد درصدی پیاده کنم. من در این آزمون‌ها، استراژی‌های درس‌ها را تمرین می‌کردم. گاهی اوقات نیز در روش‌ها شکست می‌خوردم. اما من باور دارم که شکست مقدمه پیروزی است. تا وقتی که شکست را تجربه نکنم، نمی‌توانم در استفاده از بهترین استراتژی‌ها برای کنکور موفق شوم. به گونه‌ای که من در روز کنکور بتوانم به صورت کاملا مسلط از بهترین استراتژی استفاده کنم.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره روش مطالعه دروس تجربی میتوانید مقاله چگونه برای کنکور تجربی درس بخوانیم را مطالعه کنید.

سعی داشتم در این آزمون‌ها حتی اگر یک کلمه هم شده از حضور در سر جلسه و پاسخنامه آزمون یاد بگیرم و خیلی به نتیجه فکر نکنم. صرفا یادگیری استراتژی سر آزمون برای من مهم بود.

منظور شما از استراتژی سر آزمون چیست؟

به عنوان مثال در دفترچه اول کنکور که درس زیست شناسی است، لازم نیست به همه ۴۵ سوال آن پاسخ دهیم. حتی رتبه یک کنکور نیز این کار را انجام نداده است.

استراتژی سر جلسه آزمون یعنی اینکه شما نه تنها لازم نیست که به همه سوالات پاسخ دهید، بلکه باید سوالاتی که قرار است پاسخ دهید را در کوتاه‌ترین زمان ممکن پیدا کنید. چون مخصوصا در دروس محاسباتی، یکسری از سوالات برای جواب ندادن می‌آیند.

این استراتژی یک روشی برای جواب دادن به سوالات است. اینکه شما اول از چه سوالاتی شروع کنید، به چه سوالاتی توجه نکنید و چه سوالاتی را برای دور دوم پاسخ دهید. این استراتژی باید توسط هر دانش آموزی شخصی سازی شود. همچنین سبب می‌شود که داوطلب سرجلسه کنکور وقت کم نیاورد. چون سوالاتی که قصد جواب دادن به آن‌ها را ندارد، همان اول کار پیدا کرده و به آن‌ها پاسخی نمی‌دهد. اما سوالاتی که آنقدر در آزمون‌های آزمایشی آن‌ها را تمرین کرده است را جواب می‌دهد. اینطوری می‌توانید با توجه به مطالعه و تلاشی که در سال کنکور داشته‌اید، حق خود را سرجلسه کنکور ادا کنید. در این مسیر، هر مقدار که تعداد تست و آزمون‌های آزمایشی بیشتری را تمرین کرده باشید، سرجلسه کنکور حرفه‌ای‌تر عمل می‌کنید.

در سال کنکور چه آزمون‌هایی را شرکت می‌کردید؟

در دوران تابستان، در قلمچی و آزمون‌های آزمایشی گروه مشاوره‌ای شما شرکت می‌کردم. از اول سال تحصیلی نیز در کنار قلمچی در آزمون‌های آزمایشی ماز، ماراتن، زیستاز، تک درس زیست شناسی آرمان شرکت کردم. همچنین آزمون‌های گزینه دو و گاج را گاهی اوقات به صورت انتخابی و تمرینی فایل PDF آن‌ها را دانلود کرده و کار میکردم. فرایند آزمون دادن در سال کنکور من به گونه‌ای بود که از سه شنبه تا جمعه مدام آزمون می‌دادم.

به جز آزمون قلمچی، در دیگر آزمون‌های آزمایشی که گفتید، چه ترازی کسب می‌کردید؟

میانگین تراز من در آزمون ماز بین ۹۵۰۰ الی ۱۰۰۰۰ بود و همچنین معمولا در ۱۵۰۰ نفر برتر این آزمون قرار داشتم. در آزمون تک درس زیست شناسی آرمان که بسیار سخت و کمک کننده بود، هیچ موقع تراز و درصد خوبی کسب نکردم. فقط یک بار بود که درصد بالای ۵۰ درصد آوردم که آن هم ۶۵ درصد بود. درصد من در دیگر آزمون‌های آرمان کلا زیر ۵۰ درصد بود.

ساعت مطالعه شما به صورت میانگین چقدر بود؟

میانگین ساعت مطالعه روزانه من حدود ۱۴ الی ۱۴.۵ ساعت بود.

ساعت خواب روزانه شما تقریبا چقدر بود؟

من روزانه ۳.۵ الی ۴ ساعت می‌خوابیدم.

آیا این تایم خواب کم برای شما اذیت کننده نبود؟

در دوران تابستان خیلی اذیت شدم. طوری که سر میزم خوابم می‌برد و بیدارم می‌کردند. ولی از یک جایی به بعد به تایم کم خواب عادت کردم. حتی الان هم بیشتر از آن تایم نمی‌خوابم.

ساعت خواب روزانه شما در هنگامی که به این تایم کم عادت نکرده بودید، چقدر بود؟

از همان اوایل درس خواندن حدود ۷ الی ۸ ساعت در طی روز می‌خوابیدم. البته این تایم خواب کم به همه داوطلبان توصیه نمی‌شود. چون خیلی از آن‌ها توانش را ندارند. اما من با توجه به زمان کمی که برای موفقیت در کنکور داشتم، مجبور بودم این فشار را تحمل کنم.

با توجه به ساعت مطالعه بالایی که داشتید، روزانه چه تعداد تست کار می‌کردید و بیشتر تایم شما صرف خواندن می‌شد یا تست زدن؟

به طور میانگین روزانه ۱۹۰ تا ۲۰۰ تست می‌زدم. با توجه به اینکه همه دروس را در بهمن ماه تمام کردم، بیشتر تایم خود را به تست زدن اختصاص می‌دادم.

برای هر درس از چه کتاب‌های کمک درسی استفاده می‌کردید؟

برای درس زیست شناسی کتاب‌های آی کیو جامع کنکور، نشرالگو، سه سطحی کانون، کتاب آرمان غول دوازدهم، نردبان خیلی سبز را کار کردم. در سال اول کنکورم فقط کتاب نشرالگو را کار می‌کردم.

برای یادگیری نحوه مطالعه زیست مقاله روش خوندن زیست را مطالعه کنید.

برای درس فیزیک با آی کیو جامع شروع کردم. این کتاب خیلی سخت بود. همچنین پایه درسی من نیز در فیزیک ضعیف بود. ولی سعی کردم که با ساعت مطالعه بالا آن را هندل کنم. علاوه بر آن کتاب سه سطحی کانون برای پایه دهم و یازدهم و نشرالگو نیز برای پایه دوازدهم را مطالعه کردم.

برای یادگیری روش خواندن فیزیک میتوانید مقاله چگونه فیزیک بخوانیم را مطالعه کنید.

در درس ریاضی نیز با توجه به پایه مطالعاتی ضعیفی که داشتم، با آی کیو جامع شروع کردم. چون اصرار داشتم که باید برای کنکور سوالات سخت کار کنم. سه سطحی‌های کانون را برای هر سه پایه کار کردم. همچنین آی کیو جامع حسابان برای رشته ریاضی را نیز حل کردم.

برای درس شیمی نیز فقط مبتکران کار کردم. چون تعداد تست‌های آن زیاد بود و نمی‌رسیدم منبع جدیدی را شروع کنم. اما همه تست‌های آن با درسنامه را برای هر سه پایه زدم.

برای یادگیری روش مطالعه شیمی میتوانید مقاله شیمی را چگونه بخوانیم را مطالعه کنید.

من تمامی این منابع را تا بهمن ماه کار کردم، طوری که از بهمن ماه به بعد فقط آزمون آزمایشی کار می‌کردم. همچنین تا بهمن توانستم برخی از این کتاب‌ها را دو الی سه دور کار کنم. به عنوان مثال، کتاب‌های زیست و ریاضی آی کیو جامع را به ترتیب ۳ و ۲ مرتبه تا بهمن مطالعه کردم.

چه توصیه‌ای به بچه‌ها برای قبولی در آزمون کنکور سراسری دارید؟

 سعی کنید که ساعت مطالعه شما بالا باشد. همچنین دنبال عوض کردن منبع نباشید. من نیز این اشتباه را اوایل راه مرتکب شدم. چون برخی از کتاب‌های کمک درسی، تعداد تست زیادی را برای فهم یک مبحث دارند و نیازی نیست که همه آن‌ها را برای فهم مطلب کار کنید. باید بیشتر وقت خود را به آزمون زدن اختصاص دهید. من اگر به سال کنکورم برگردم، همه تست‌های کتاب را کار نمی‌کردم چون برای فهم مطلب، زدن یک حدی از تست‌های کتاب کافی است و به جای آن، آزمون کار می‌کردم. البته من در وسط مسیر به این نکته پی بردم که باز هم تغییر زیادی در کار من ایجاد کرد.

سعی کنید تا جایی که می‌توانید، آزمون زیاد کار کنید. چون طراح آزمون برای تست‌هایش وقت گذاشته است و هر قدر تست بیشتری را در آزمون کار کنید، آمادگی شما برای کنکور بیشتر می‌شود.

خواهشاً از آزمون‌های آزمایشی، انتظار شباهت با کنکور را نداشته باشید. این طرز فکر کاملا اشتباه است. همانطور که می‌دانیم همه ساله سبک کنکور عوض می‌شود و همه ما سر جلسه کنکور از سوالات شگفت زده می‌شویم. ولی هر مقدار که تعداد آزمون کار کرده بیشتر باشد، یاد می‌گیرید که چگونه بعد از سوپرایز شدن، کنکور خود را مدیریت کنید و تایم زیادی را از دست ندهید. به مراتب هر چقدر که تعداد آزمون آزمایشی کمتری را تمرین کنید، بعد از سوپرایز شدن، دیرتر به خودتان می‌آیید و تایم بیشتری را از دست خواهید داد. به دنبال آن، درصد پایین‌تری نیز در کنکور کسب می‌کنید.

علاوه بر تمامی نکات ذکر شده، تحلیل سوالات آزمون‌های آزمایشی نیز بسیار ارزشمند است. به طوری که آزمون‌های ماز و زیست آرمان پاسخنامه بسیاری قوی و پرباری دارند. بار علمی من بعد از تحلیل این آزمون‌ها بسیار بیشتر شد. بنابراین تحلیل کردن این آزمون از انجام دادن آن‌ها سر جلسه آزمون بسیار مهم‌تر است.

در نظر داشته باشید که ۹۰ درصد راه موفقیت در کنکور، بررسی آزمون است و هر نوع آزمون آزمایشی هدف خاص خود را برای داوطلبان خواهد داشت.

دسته بندی های این مقاله:

مصاحبه با رتبه های برتر

برچسب های این مقاله:

کنکور|کنکور تجربی

وحید باقری هستم، رتبه 751 کنکور سراسری سال 95 و مدیر وب سایت گروه مشاوره ای رابین. از سال 95 تمرکزم بر روی مباحث مشاوره ای و اصول موفقیت در کنکور بوده. تا اینکه در سال 98 پس از کسب تجربه و دانش ارزشمند تصمیم گرفتم ثمره اون رو با دیگران به اشتراک بذارم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید

تلفن همراه *